REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
17 sonuçtan 11 ile 17 arası

Konu: windows kurarken boot.ini hatası

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Dostum bana sorarsan senin sorunun kurulum yaptığın xp cd sinde,

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı lordlordleon Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    anlattığınız herşeyi biliyorum sağolun paylaşımlarınız için ama sorunumu resimle anlatayım bunlarıda forumdan aldım ellerine sağlık ekleyenlerinde:45: :45: :45:

cdyi koyupta pcye reset atıp açılınca direk cdden önyükleme ye başlamk için bir tuşa basın olayı gelmeden kura geçiyor kendiliğinden
    ve bu halinden sonra ;

pc kendini açıp kapatıyor xpyi kurması gerekirken bu şekildee

ama tekrar açılıp kapanıp yeni xpyi kurmaya başlaması gerekirken bu geliyor ve çember gibi dönüyor böyleee

tekrar biçimlendiriyor kapatıp açıyor tekrar kur geliyorr :49:

xp yeniden başlata geçtiği zaman biosun boot menüden harddiski birinci sıraya alıp öyle deneyin birde

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ok kurulum cdssinide denedim ooondan değil sağol yinede

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı lordlordleon Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ok kurulum cdssinide denedim ooondan değil sağol yinede
    anlattıklarınızdan şu çıkıyor hardiskinize yazmıyor o zaman birde hardiski değiştirip deneyin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı oxigen Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    anlattıklarınızdan şu çıkıyor hardiskinize yazmıyor o zaman birde hardiski değiştirip deneyin

hardisk sağlammış arkadaşım ama ben yapamadım servis kurdu ve yolladı ama ben neden olduğunu anlamak istiyorum ben neden yapamadım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Warn

Alıntı oxigen Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    xp yeniden başlata geçtiği zaman biosun boot menüden harddiski birinci sıraya alıp öyle deneyin birde

denedim zaman c:/....boot.ini diye hata veriyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım senin epromunu güncelle veya xp sp1 i yükle. xp sp 2 yi yemiyor pc in. Başıma gelmişti...

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri