windows kurarken boot.ini hatası hep baştan başlıyor windowsu kuramıyorum ne yapmalıyım yardım edermisiniz ne yapmalıyım sorun ne olabilir
windows kurarken boot.ini hatası hep baştan başlıyor windowsu kuramıyorum ne yapmalıyım yardım edermisiniz ne yapmalıyım sorun ne olabilir
nasıl yani cd den önyuklemeyii diyorsanız ön yuklemeyi bir defa alın bidahakinde hiç mudahale etmeyin
başka hardisk deneyin veya başka ram
sistemi açılış disketi olmadan kurmaya çalışmak bazen kâbus yaşatabilir. bilgisayar sabit disk görse cd-rom sürücüsünü görmez, onu görse kuruluma geçmez.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. dos'un en eski sürümlerinden windows xp'ye kadar geniş yelpazedeki sistemler için açılış disketleri sunuyor. özellikle farklı işletim sistemleri arasında geçiş yapacak olanlar için çok faydalı.
sitede ayrıca disk bölümleme, bilgisayarı usb bellekten başlatma, servis paketleri dos araçları da bulunuyor.
"bu devirde hâlâ dos mu?" demeyin. lazım olunca bulunmuyor bu tür araçlar.
ne yapmalıyım yani sağolun paylaşımlarınız içindeee
cd romunuzda veya cd nezde sorun var cd yi değiştirip deneyin veya cd rom değiştirip deneyin ok
Bilgisayarınızın Biosdan CD rom boot yapması için Birinci sıraya alıp.Kayıt yapınız.Bilgisayar yeniden başlarken ekranda Cd den ön yükleme başlamak için bir tuşa basın yazısı çıktığı zaman enter tuşuna basınız.normal kuruluma devam ediniz.
Not:HDD sata ise Raid sürüçüsünü yüklemeniz gerekebilir.Bazı anakartlar Raid sürücüsünü otomatik tanıyor.Biosdan Hdd ile ilğili ayarları kontrol edeniz.
anlattığınız herşeyi biliyorum sağolun paylaşımlarınız için ama sorunumu resimle anlatayım bunlarıda forumdan aldım ellerine sağlık ekleyenlerinde:45: :45: :45:
cdyi koyupta pcye reset atıp açılınca direk cdden önyükleme ye başlamk için bir tuşa basın olayı gelmeden kura geçiyor kendiliğinden
ve bu halinden sonra ;
pc kendini açıp kapatıyor xpyi kurması gerekirken bu şekildee
ama tekrar açılıp kapanıp yeni xpyi kurmaya başlaması gerekirken bu geliyor ve çember gibi dönüyor böyleee
tekrar biçimlendiriyor kapatıp açıyor tekrar kur geliyorr :49:![]()
![]()
![]()
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri