Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
14 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Trabzon bayramı

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tebrikler çok süper maçtı
    yenik duruma düştüğü halde azimli futbolla ve 2 dakikada buldugu 2 golle maçı kopardı tebrikler trabzonspor
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon12 Old

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    tebrikler çok süper maçtı
    yenik duruma düştüğü halde azimli futbolla ve 2 dakikada buldugu 2 golle maçı kopardı tebrikler trabzonspor
    selametle
    sayın hocam bir düzeltme yapayım kusura bakmazsan saygısızlık etmiş olmayayım 2 dakikada bulmuş oldugu 2 golle degil 8 dakikada bulmuş oldugu 3 golle maçı koparmıştır selamlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tako 2000 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sayın hocam bir düzeltme yapayım kusura bakmazsan saygısızlık etmiş olmayayım 2 dakikada bulmuş oldugu 2 golle degil 8 dakikada bulmuş oldugu 3 golle maçı koparmıştır selamlar
    önemli değil dostum önemli olan maçın kalitesi bu ceyhun çok hoşuma gidiyor benim artı umut harika oynadı bence ersen martin dahada iyi olacak 3 haftadır puan vermiyor helal olsun..
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    önemli değil dostum önemli olan maçın kalitesi bu ceyhun çok hoşuma gidiyor benim artı umut harika oynadı bence ersen martin dahada iyi olacak 3 haftadır puan vermiyor helal olsun..
    selametle
    allah razı olsun sevgili kardeşim trabzonsporun galibiyeti her trabzonsporluyu sevindirir ama en çok bursa uludag üniversitesi ekonometri 3.sınıfında okuyan oglumu dahada çok sevindirmiştir gerçek bir fanatik ts taraftarıdır:45: :45:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri