Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
20 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Bir Bayram Sabahı...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bir Bayram Sabahı...

Bayramın ilk Sabahı...

Sana "Nasılsın?" diye sormayacağım...

Başkaları sorduğunda onlara ne kadar harika, ne kadar muhteşem, ne kadar olağan
    üstü olduğuna dair verecek onlarca cevabın var biliyorum. Bir kez daha aynı
    sözleri duyacağımı bildiğim için sormayacağım sana o soruyu...

Sormayacağım; çünkü, hayatında yaşadığın bitmez tükenmez sorunları yüreğinin
    kanayışını, hayatının eksilişini, içinin daralışını, yaşama sevincinin
    tükenişini biliyorum...

Sormayacağım; çünkü, yaşadığın yada yaşamak zorunda olduğun çevreyle, seviyorum
    dediğin kişilerle ve hatta tüm insanlarla ortak paydalarının ne kadar az
    olduğunu ve buna rağmen hala umudunu yeşil tutmaya çalıştığını biliyorum...

Sormayacağım; çünkü, hayatında yakın geçmişe kadar, tüm çevrendekilerin gıpta
    ile baktığı bir çok şey başarıp meyvelerini toplamak için çok çalıştığını, ancak
    bu topraklarda senin gibi insanların önüne ne derece devasa engeller dikildiğini
    ve senin bu engelleri aşabilme gücünün tükenme aşamasında olduğunu biliyorum...

Sormayacağım; çünkü, umduğun, istediğin hayatı bir türlü yakalayamayan ama yine
    de bulduğunla yetinmen gerektiğini hissettiren insanların alaycı tavırlarının
    seni nasıl kahrettiğini, nasıl yorduğunu biliyorum...

Sormayacağım; çünkü, bu topraklarda yeteneklerine göre değil kimin yanında
    durduğuna göre değer kazandığını bildiğini ve bunun sana acı verdiğini, dirensen
    de kendini artık buralara ait hissetmediğini biliyorum...

Sormayacağım; çünkü, geleceğe ait bir çok beklentin olduğu ve bunun için ölesiye
    çabalamana rağmen, sevdiğin ve en yakınım dediğin insanların hayata bakışını
    anlamamaktaki ısrarının seni çok üzdüğünü biliyorum...

Sormayacağım; çünkü, insanların özgürlüğün ne olduğunu bilmediği, bilenlere ise
    bir kaç gömlek bol geldiği ve o özgürlüklerin sadece kendine ait bir hak olarak
    görülmesinin sana acı verdiğini biliyorum...

Sormayacağım; çünkü, "serde erkeklik var" diyemeyip, saklamadan, gizlemeden,
    utanmadan ağlayabildiğini, "ağlamak ne zamandan beri hak oldu, alındı, satıldı,
    verildi, lütfedildi?" diye isyan ettiğini biliyorum...

Sormayacağım; çünkü, bazen avazın çıktığı kadar bağırarak, bazense sadece
    susarak, bazen sayfalar dolusu yazarak, bazen de ağız dolusu konuşarak sevdanı
    anlatmak istediğini, ama yine de beceremediğini görüp hayata küstüğünü de
    biliyorum...

Evet sana "nasılsın?" diye sormayacağım... Bu bir Bayram Günü sabahı da olsa
    sormayacağım... Şimdi yıka elini yüzünü, gülümse aynalara, kendine çeki düzen
    ver ve her zaman senden bekledikleri maskeyi tak yüzüne... Gülümseyerek
    "harikayım, nasıl iyi olmam ki" de yine...
    Çünkü ben ve ailem, bu bayramın ilk sabahında üst kattaki komşumun uyandırması ile alevlerin arasından çıktık ve bu gün evsiz de olsak yaşıyoruz çevremizede iyiyiz diyoruz.

Bu vesile ile Tüm süpersatforum.Com ailesinin, sevdiklerinin ve tüm
    sevenlerinin Kurban Bayramlarını kutluyorum...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

abicim allah beterinden korusun cana geleceğine mala gelsin diye bir laf vardır ya işte öyle.... inan ki yüreğimde hissettim bundan sonrası için allah yardımcınız olsun evde yeniden kurulur herşey yeniden alınır allah sağlık sıhhat versin yeter....
    tekrar büyük geçmiş olsun....
    sevgilerimle.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı fa77 Nickli Üyeden Alıntı
    abicim allah beterinden korusun cana geleceğine mala gelsin diye bir laf vardır ya işte öyle.... inan ki yüreğimde hissettim bundan sonrası için allah yardımcınız olsun evde yeniden kurulur herşey yeniden alınır allah sağlık sıhhat versin yeter....
    tekrar büyük geçmiş olsun....
    sevgilerimle.....
    Ferhatçım beni araman çok mutlu etti fakat şarz azalmıştı o yüzden fazla konuşamadım daha sonra msn. de görüşürüz. şimdilik hoşçakal.:conversation:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hocam inanın duyduğumda çok üzüldüm.İnşallah siz ve ailenizin sağlığında birşey yoktur.Tekrar etmiş gibi olacam ama gerçekten cana geleceğine mala gelsin.Ben inanıyorumki sizde bu azim,kararlılık olduktan sonra siz yananların yerine daha iyisini koyarsınız.Yapabileceğimiz birşey olursa lütfen çekinmeden bizimle paylaşın,inşallah elimizden geleni yapmaya çalışırız.Size ve ailenize tekrar çok geçmiş olsun diyorum.Sevgiler,saygılar.
    YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN
    YADA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı fiesta73 Nickli Üyeden Alıntı
    Ferhatçım beni araman çok mutlu etti fakat şarz azalmıştı o yüzden fazla konuşamadım daha sonra msn. de görüşürüz. şimdilik hoşçakal.:conversation:
    nedemek abicim yapabileceğimiz birşey varsa herzaman yayındayım abicim kendine iyi bak .....
    sevgiler......

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Abi büyük geçmiş olsun... Allah kolaylık versin... Yapabileceğimiz bir şeyler varsa yardımcı olalım... Geçmiş olsun tekrar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

fiesta73 ve ailesine büyük geçmiş olsun duyduğumda çok üzüldüm allah bir daha böyle felaketler yaşatmasın .Allah kolaylık versin...tekrar geçmiş olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı safrannext Nickli Üyeden Alıntı
    fiesta73 ve ailesine büyük geçmiş olsun duyduğumda çok üzüldüm allah bir daha böyle felaketler yaşatmasın .Allah kolaylık versin...tekrar geçmiş olsun
    Senin şahsında geçmiş olsun dileğinde bulunan tüm arkadaşve dostlarıma teşekkür ederim. merak edilcek bir şey yok. ailemin ve benim kurtulmuş olamam her şeye değiyor. gerisi hiç sorun değil. kalın sağlıcakla...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

abi yeni duydum gerçekten çok üzüldüm şunu bilki her zaman yanındayım Allah beterinden saklasın iyiki kimseye zarar gelmemiş sen bu zorluklardan Allahın izniyle kurtulursun inşallah ( ( (

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

abdullah amca çok çok geçmiş olsun yüce rabbim sabır versin.hepimiz yanındayız...

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri