Alıntı fiesta73 Nickli Üyeden Alıntı
Her ikinizede çok teşekkür ederim.Bunların hepsi gelip geçici şeyler. Önemli olan insan sağlığ ve insana verilen önemdir.
Beni asıl çıldırtan bu gün polis karakolunda yaşadıklarım oldu. İhmalkarlığım sonucu evin sigortası yoktu. yani tüm zararı ben kendim çekiyorum. Bu şartlarda benim evi yakma gibi bir gerlkçem olamaz. tabii mantıklı düşünen kişiler için geçerli bu. fakat bizim ülkemizde her vatandaş potansiyel birer suçlu olduğu için davranışlarda farklı oluyor. devler soruşturma başlatmış ve benim ifadem alındı. adımın üzerinde de şüpheli ibaresi var. yani kendi evimi kundaklamaktan ben şüpheliyim. hangi ülke kendi mağdur vatandaşına şüpheli gözüyle bakıp sanık sandalyesine oturtarak yargılar. Çoookk öfkeliyim çok. şüpheli kelimesi çok ağırıma gidiyor. herkese sevgi ve saygılarımla. beni sanık sandalyesine oturtanları alkışlıyorum...
ya abi akıl alır gibi değil birde suçlu sen oluyorsun yok böyle birşey ya canını zor kurtarmışsın bile bile sanki kendi evini sen yakmışsın gibi birde sanık sandalyesi ....
yuh ya yuh ki ne yuh evinle birlikte senin canın yanmış ve sanık durumuna düşüyorsun...seni oraya oturtanları bende alkışlıyorum :hush: :hush: :hush: