REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
36 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Allah akıl wersin ''kız kendini asmış''

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yakında cilt kanserinden gider Bu... Zaten dünyada da bişey yaramıyor....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Gabriel Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Yakında cilt kanserinden gider Bu... Zaten dünyada da bişey yaramıyor....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bence çemgeller kemiğe geçmediği müddetçe eti yırtıp kurtulmaması imkansız.kanaatimce fotomontaj.
    örn:yeri geliyor 300 gr lık balık iğne yırtılıp kurtuluyor.bu kızın 55-60 kilo olduğunu varsayarsak.kanatimde yanılmıyorum sanırım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Serserİ Şey

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bir insan bu kadar aptal olur

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu arada bana o asılma olayı bıraz montaj gıbı geldı.o sekılde derı nasıl kaldırsın o vucudu oldugu gıbı kopması lazım.aynı sekılde kemıge monte edılmıs olsa kemıde ayrılır.bıraz montaj kokuyor gibi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı eraybal Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu arada bana o asılma olayı bıraz montaj gıbı geldı.o sekılde derı nasıl kaldırsın o vucudu oldugu gıbı kopması lazım.aynı sekılde kemıge monte edılmıs olsa kemıde ayrılır.bıraz montaj kokuyor gibi.
    yok kardeş montaj falan diil.insan derisi böyle bi yükü kaldırabilir.sağlam yani.çok var bu tip gerizekalı.özellikle hispasat uydusundayken yayın yapan Buzz tv de bööle gerizekalıları çok görmüştüm.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yok canım bu kadar da olmaz ya

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet montaj olabilir gibi.ama metalci bunlar kardeşim yaf bu dedliliği anca bir metalci yapar...yazık valla şarkılar onu bu hale sokuyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı banshee8831 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    evet montaj olabilir gibi.ama metalci bunlar kardeşim yaf bu dedliliği anca bir metalci yapar...yazık valla şarkılar onu bu hale sokuyor
    burda biraz duralım.bence bilgi sahibi olmadan yorum yapmak yanlış olur.ben yaklaşık 20 yıldır metal müzik dinliyorum ama ne bööle şeyler yaptım nede yapana hoş baktım.ha bu gerizekalılar metal müziğe meraklıysa o onların bileceği iş.ancak müslümcülerde bunları aratmaz.dolayısıyla insanların manyak olup olmadığını dinlediği müziğe bakarak karar vermek biraz sığ bir düşünce olur.

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri