Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
36 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Allah akıl wersin ''kız kendini asmış''

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ne kadar güzelde sallanıyor bende denesemmi acaba.:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Güzel bir PhotoShop örneği.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kafayı yemiş bu ya. allah buna akıl fikir versin diecem ama bu yine o aklıda kullanamaz.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hiç akıllı birisine benzemiyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sorun var galiba bu kızda...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Smileys Allgemein 087

kafası olduğu gibi bünyede boş galiba

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Rahatsız bu kız , problemleri var sanırım.Çok bilinmiyenli.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu insan olamaz olsa olsa gerizekalı olur..
    selametle
    İnsan olmasına insanda unutmayalim gerizekalılar sadece insanlardan çıkar. Bu kızda geleneği bozmamış oldu..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı eraybal Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu arada bana o asılma olayı bıraz montaj gıbı geldı.o sekılde derı nasıl kaldırsın o vucudu oldugu gıbı kopması lazım.aynı sekılde kemıge monte edılmıs olsa kemıde ayrılır.bıraz montaj kokuyor gibi.
    yok kardeş montaj falan diil.insan derisi böyle bi yükü kaldırabilir.sağlam yani.çok var bu tip gerizekalı.özellikle hispasat uydusundayken yayın yapan Buzz tv de bööle gerizekalıları çok görmüştüm.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı banshee8831 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    evet montaj olabilir gibi.ama metalci bunlar kardeşim yaf bu dedliliği anca bir metalci yapar...yazık valla şarkılar onu bu hale sokuyor
    burda biraz duralım.bence bilgi sahibi olmadan yorum yapmak yanlış olur.ben yaklaşık 20 yıldır metal müzik dinliyorum ama ne bööle şeyler yaptım nede yapana hoş baktım.ha bu gerizekalılar metal müziğe meraklıysa o onların bileceği iş.ancak müslümcülerde bunları aratmaz.dolayısıyla insanların manyak olup olmadığını dinlediği müziğe bakarak karar vermek biraz sığ bir düşünce olur.

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri