arkadaþlar msnde yapýlan görüntülü ve sesli görüþme esnasýnda kkonuþmayý otomatik olarak nasýl kaydededebilirim? Yani konuþma baþlatýlýnca kayda geçecek. Çocuðumun kimlerle ne konuþtuðunu takip etmem gerekiyor. Bu konuda yardým bekliyorum.

Teþekkur: 0
Beðeni: 0
arkadaþlar msnde yapýlan görüntülü ve sesli görüþme esnasýnda kkonuþmayý otomatik olarak nasýl kaydededebilirim? Yani konuþma baþlatýlýnca kayda geçecek. Çocuðumun kimlerle ne konuþtuðunu takip etmem gerekiyor. Bu konuda yardým bekliyorum.
çok zor birşey istiyorsun be hocam![]()
ama kimlerle ne yazıştığını görebilirsin hocam;) eğer çocuğunuz kounşmaları kaydetmiyorsa yada kaydedip siliyorsa bunu keyloger programıyla öğrenebilirsiniz;)
otomatik olarak devreye giren program yok.msn plus yükleyin bütün yazýþmalarýný otomatik olarak gün gün kaydeder.bunuda belgelerimde ileti geçmiþim olarak saklar.kolay gelsinarkadaþlar msnde yapýlan görüntülü ve sesli görüþme esnasýnda kkonuþmayý otomatik olarak nasýl kaydededebilirim? Yani konuþma baþlatýlýnca kayda geçecek. Çocuðumun kimlerle ne konuþtuðunu takip etmem gerekiyor. Bu konuda yardým bekliyorum.
teşekkürler arkadaşlar sağolun
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)