Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
18 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Lütfen Dikkat Hackerlar Yine İş Başında

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Lütfen Dikkat Hackerlar Yine İş Başında

Bugün hotmail e-postama gönderilen hack maılını size duyurmak istedim ben dahil bir kaç arkadaşıma bunun gibi tuzak link verilmiş Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. bu kişiden gelen e-postada aynen şu msj yazılımış

Kod:
    ABI BU SAYFADA SENIN ANANA BACINA KUFRETMISLER SOLIMMMI SOLEMIMYIMMI COK DUSUNDUM ABI AMA DAYANAMADIM SEN UYMA BU SEVIYESIZLERE

Yukardaki msjdaki verdiği linki foruma ekledim siz arkadaşlara duyurmak istedim bu tip maıllerde verilen linklere v.s bakmayın ve hemen listenizden silin

Saygılar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgi için sagol kardes bu serefsizler herseyi yapar onun için dikkat edilmesi gerek bu mesajlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bılgı ıcın tskler ama halen tanımadıgı ınsanın msn de yoladıgı emaile bakıp verılen lınkı tıklayan varmı yav

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yakupowersky Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bılgı ıcın tskler ama halen tanımadıgı ınsanın msn de yoladıgı emaile bakıp verılen lınkı tıklayan varmı yav

vallah vardır usta zaten msndede tanımadığın kişiyi listene eklemeyeceksiniz yabancı maılleri hemen silicen yoksa anında hackliyorlar adamı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Paylaşım için teşekkürler.

Herkes bilgisayar ile tanışmış olarak dünyaya gelmiyor. Bugün de yarında sonraki hafta da ilk defa bilgisayar ile tanışanlar olacaktır. Herzaman uyarmada fayda var bence.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgi için teşekkürler..
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

banada gelmişti ama bu değildi bende tıkladım soona bilgisayarım gçtü .trojenlitruwa virisu yollamışlar
    artıkzevkten dörtdeğil sekizköşe olup oynamışladır.
    bidaha bilmediğimhiç bir meıle bakmam

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İsimde güzel olmuş...Cevat Kelle...bir yerden tanıdık geldi...Tam techizatlı kameramanınız Cevat Kelle...Vay be bende de ne hafıza varmış...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı TARANTİNO Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    İsimde güzel olmuş...Cevat Kelle...bir yerden tanıdık geldi...Tam techizatlı kameramanınız Cevat Kelle...Vay be bende de ne hafıza varmış...
    kesin yaşın verdiği bişeydir abi

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri