Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
18 sonuçtan 11 ile 18 arası

Konu: Lütfen Dikkat Hackerlar Yine İş Başında

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı TARANTİNO Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    İsimde güzel olmuş...Cevat Kelle...bir yerden tanıdık geldi...Tam techizatlı kameramanınız Cevat Kelle...Vay be bende de ne hafıza varmış...

bende biraz araştırma yaptım adam milliyet gazetesinde bir dönem çalışmış kişi olarak söylüyorlar.Ben bu adamı daha ilk gördüm tanımam etmem acaba bunun ismini kullanarak yapılmış bir dümenmi acaba

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgi için sağolasın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgi için teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Paylaşım için teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sözde ispiyon ediyor.bizde kim lan bu şerefiz diye tuzağa düşeceğiz güya

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgi için teşekkürler...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şerefsizler benim msn yi de heklemişlerdi bilgi için varol kardeş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zafer murat Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bugün hotmail e-postama gönderilen hack maılını size duyurmak istedim ben dahil bir kaç arkadaşıma bunun gibi tuzak link verilmiş Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. bu kişiden gelen e-postada aynen şu msj yazılımış

Kod:
    ABI BU SAYFADA SENIN ANANA BACINA KUFRETMISLER SOLIMMMI SOLEMIMYIMMI COK DUSUNDUM ABI AMA DAYANAMADIM SEN UYMA BU SEVIYESIZLERE

Yukardaki msjdaki verdiği linki foruma ekledim siz arkadaşlara duyurmak istedim bu tip maıllerde verilen linklere v.s bakmayın ve hemen listenizden silin

Saygılar...
    Teşekkürler dostum, bu konuyu mesajlarımızla güncel tutalım bilmeyen arkadaşlarda öğrensin...:49:

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri