Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
18 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Lütfen Dikkat Hackerlar Yine Ýþ Baþýnda

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Lütfen Dikkat Hackerlar Yine Ýþ Baþýnda

Bugün hotmail e-postama gönderilen hack maýlýný size duyurmak istedim ben dahil bir kaç arkadaþýma bunun gibi tuzak link verilmiþ Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. bu kiþiden gelen e-postada aynen þu msj yazýlýmýþ

Kod:
    ABI BU SAYFADA SENIN ANANA BACINA KUFRETMISLER SOLIMMMI SOLEMIMYIMMI COK DUSUNDUM ABI AMA DAYANAMADIM SEN UYMA BU SEVIYESIZLERE

Yukardaki msjdaki verdiði linki foruma ekledim siz arkadaþlara duyurmak istedim bu tip maýllerde verilen linklere v.s bakmayýn ve hemen listenizden silin

Saygýlar...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bilgi için sagol kardes bu serefsizler herseyi yapar onun için dikkat edilmesi gerek bu mesajlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

býlgý ýcýn tskler ama halen tanýmadýgý ýnsanýn msn de yoladýgý emaile bakýp verýlen lýnký týklayan varmý yav

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý yakupowersky Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    býlgý ýcýn tskler ama halen tanýmadýgý ýnsanýn msn de yoladýgý emaile bakýp verýlen lýnký týklayan varmý yav

vallah vardýr usta zaten msndede tanýmadýðýn kiþiyi listene eklemeyeceksiniz yabancý maýlleri hemen silicen yoksa anýnda hackliyorlar adamý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

teşekkürler...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Paylaşım için teşekkürler.

Herkes bilgisayar ile tanışmış olarak dünyaya gelmiyor. Bugün de yarında sonraki hafta da ilk defa bilgisayar ile tanışanlar olacaktır. Herzaman uyarmada fayda var bence.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bilgi için teşekkürler..
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

banada gelmişti ama bu değildi bende tıkladım soona bilgisayarım gçtü .trojenlitruwa virisu yollamışlar
    artıkzevkten dörtdeğil sekizköşe olup oynamışladır.
    bidaha bilmediğimhiç bir meıle bakmam

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

İsimde güzel olmuş...Cevat Kelle...bir yerden tanıdık geldi...Tam techizatlı kameramanınız Cevat Kelle...Vay be bende de ne hafıza varmış...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý TARANTÝNO Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Ýsimde güzel olmuþ...Cevat Kelle...bir yerden tanýdýk geldi...Tam techizatlý kameramanýnýz Cevat Kelle...Vay be bende de ne hafýza varmýþ...
    kesin yaþýn verdiði biþeydir abi

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri