Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
valla benim bu kadar yüzeysel müziklere ayıracak vaktim yok.şööle özetliyim.kurtlar vadisi dizisinden sonra nasılki birçok dizi insanlara yavan geliyosa müziktede benim için o durum geçerli.ben her konuda (hız,teknik,melodi,harmony,solo,nota,yetenek,sahne performansı,mükemmel şarkı sözleri,350000 kişiye bir ağızdan şarkı söyletebilmek vb.)en üst noktaya vurmuş bir müzik önümde varken daha azıyla niye yetineyimki??varsın at gözlüğü desinler.çokta önemli diil.
Allahın selameti başınıza olsun.
tabiki dostum haklısın bencede metal müzik normal bir müzikten çok daha zor anlaşılması daha zor çalınması daha zor her şeyiyle zor.dediklerine katılıyorum.ama keşke diğer şeylerdende dinlesen.hayata bakışın değişirdi...neyse dediğin gibi aslında bazı insanlar bir kere bmw'ye bindikten sonra bir daha başka arabaya binmezler hep bmw alırlar.sanırıım sende onlardansın ama etrafta keşfedilecek o kadar çok şey varki...yinede kişisel kararın tabiki saygı duyuyorum....