REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: Windows Xp

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Windows Xp

arkadaşlar bana yurt dışından laptop geldı fakat wındows xp cd sı orada kalmış. şıfresı laptopun arkasın da yazıyor. bu cıhaza ben format atmak istiyorum. fakat elımde orjınal xp cd si yok ama şifresi var. bu şifre ile microsoft an xp indirme gibi var mı ve ne yapabilirim....
    Konu ayran tarafından (04-12-2009 Saat 20:21 ) değiştirilmiştir. Sebep: konu günceliği bitmiş konu kilitlendi.!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı murat35010 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar bana yurt dışından laptop geldı fakat wındows xp cd sı orada kalmış. şıfresı laptopun arkasın da yazıyor. bu cıhaza ben format atmak istiyorum. fakat elımde orjınal xp cd si yok ama şifresi var. bu şifre ile microsoft an xp indirme gibi var mı ve ne yapabilirim....
    xp yi indir kur lisansa ait şifreyi microsofta onaylat sorun olmaz ancak şifrenin daha önce başka bir yerde kullanılmamış olması şarttır.kolay gelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

nereden indirebilirim. yardimci olursaniz sevinirim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı murat35010 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    nereden indirebilirim. yardimci olursaniz sevinirim.
    yakın çevrenizden veya bilgisayarcılardan bulmaya çalış indirmen uzun sürer hemde burada yasadışı bir link vermek yasaktır.kolay gelsin.son olarak sizin kulandığınız *** önemlidir microsoft için gerisi boş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı oxigen Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    xp yi indir kur lisansa ait şifreyi microsofta onaylat sorun olmaz ancak şifrenin daha önce başka bir yerde kullanılmamış olması şarttır.kolay gelsin
    Evet arkadaşım eline ve emeğine sağlık. Bende Legal XP. Prof. yüklü CD yok. Format atınca yeniden nasıl yükleme yaparım. Biraz daha ayrıntılı bilgi verebilirmisiniz. Selamlar..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ercomert Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Evet arkadaşım eline ve emeğine sağlık. Bende Legal XP. Prof. yüklü CD yok. Format atınca yeniden nasıl yükleme yaparım. Biraz daha ayrıntılı bilgi verebilirmisiniz. Selamlar..
    arkdaşlar böyle yasal olmayan konular hakkında bilgi vermek forumda yasak forumun selameti için.ancak size şunu söyleyeyim internette bu konuyla ilgili istemediğiniz kadar döküman var.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben simdi laptopumdaki xp yi Orijinal Windows Doğrulama yaptirdim orjinal ve burada yukle dedi bunu yukledigim zaman cd m olackmi bunu sifresi laptobumun arkasindaki sifreler mi olacak. bilgilendiriseniz sevinirim/

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben simdi laptopumdaki xp yi Orijinal Windows Doğrulama yaptirdim orjinal ve burada yukle dedi bunu yukledigim zaman cd m olackmi bunu sifresi laptobumun arkasindaki sifreler mi olacak. bilgilendiriseniz sevinirim/
    windowsununuza laptopun arkasındaki şifreyi tanıttıysanız ve bunuda microsoft onayladıysa sorun yoktur.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri