Arkadaşlar, akşam sayın gürün ün dediği gibi yaparak (pinlerdeki uçların 6 sı bana bakan taraf, 5 i dışarıya şeklinde) stream menüsünü tekrar yükledim. Ancak aynı sonuçla karşılaştım. Yani yayın tarattığım ve sinyal seviyesini yüksek olarak gördüğüm halde yayınları bulamadı. Sonunda her şeyden vazgeçtim. Tekrar suny yazılımına dönmek için ters işlemleri yaptım. Suny olarak yayınları aldım. Akşam gayet güzel olarak yayınları izledim. Ancak sabah işe gelirken tv yi açtığımda tüm yayınlarda sinyal olduğu halde, no av yazarak görüntünün gelmediğini gördüm. Sabah sabah, tekrar sayın dünya nın dediği all96 yı yükledim. Fakat aynı şekilde no av çıktı. Ne yapacağımı bilmiyorum. Sadece şunu söyleyebilirim. Hem akşamki baktığımda, hem de sabahki baktığımda menüdeki CI modül seçeneğine girdiğimde ;
1-CI modül takılı değil.
2-CI modul takılı değil
diye yazıyordu. Halbuki modülümün kablosu takılı ve all96 yüklediğim halde modülü görmeden akşam nasıl görüntü alabildim, Sabah niye alamadım. Çok ilginç bir durum.
Akşam yayınlar aynı şekilde varken sabah nereye gitti bunlar?
Cevap verebilecek arkadaşlardan, yapmam gerekenleri açık yazarlarsa sevinirim. Biraz acemilik var...
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Yer imleri