REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
14 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: 2860 Sayılı Yardım Toplama Kanunu

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iyide dostum bunu niye verdin şimdi.nerden çıktı bu?ne yani serkan abimiz bize yalanmı söylüyor.onun için bir yardım kampanyası başlatılmak üzere iken bunu vermen ona güvenmediğin anlamınamı geliyor?bence çok yanlış yapmışssın.sen yardım etmek istemiyorsan etme ama diğer insanlarıda yardım edecekken vazcaydırma:@

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon Nogood

anladığım kadarıyla bi kendi aramızda bi yardım kampanyası yapamıyoruz yani öylemi
    Konu Anakin tarafından (28-02-2007 Saat 04:20 ) değiştirilmiştir.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı banshee8831 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    iyide dostum bunu niye verdin şimdi.nerden çıktı bu?ne yani serkan abimiz bize yalanmı söylüyor.onun için bir yardım kampanyası başlatılmak üzere iken bunu vermen ona güvenmediğin anlamınamı geliyor?bence çok yanlış yapmışssın.sen yardım etmek istemiyorsan etme ama diğer insanlarıda yardım edecekken vazcaydırma:@
    Yanlış anladınız sanırım...arkadaş konuyu verirken nasıl yardım toplama kampanyası düzenlenebileceğine dair kanunu verip ona göre bir yol haritası çizilmesini gerektiğini ortaya koymuş...kimseye yalan söylüyorsun falan diye bir şey yok...her şey ortada yalan falan yok...arkaşımızın evi yanmıştır...ve kampanya her halukarda düzenlenecektir...ister kanunen olsun ister kişisel yardım olsun bir şekilde bir şeyler yapacağız elimizden geldiğince...biraz sabır edelim gereken yapılacak...sevgilerimle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı TARANTİNO Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Yanlış anladınız sanırım...arkadaş konuyu verirken nasıl yardım toplama kampanyası düzenlenebileceğine dair kanunu verip ona göre bir yol haritası çizilmesini gerektiğini ortaya koymuş...kimseye yalan söylüyorsun falan diye bir şey yok...her şey ortada yalan falan yok...arkaşımızın evi yanmıştır...ve kampanya her halukarda düzenlenecektir...ister kanunen olsun ister kişisel yardım olsun bir şekilde bir şeyler yapacağız elimizden geldiğince...biraz sabır edelim gereken yapılacak...sevgilerimle...
    evet abi haklısın arkadaşımız yanlış anladı RecepÇe ustamıszın demek istediği yasal olursa birden çok kişi destek verir buda şu demek oluyor bir yasal çerçevede desteklerimiz toplanıp kardeşimize ulaştırılacaktır bu kendisi içinde daha iyi olur :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı banshee8831 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Buradaki yazılanları siz yalnış anlamışsınız.Gönüllü olarak yardım etmek istiyorsanız.Serkan kardeşimizin hesabına istediğiniz kadar para yatırabilirsiniz.Bu konuda kısıtlama yok.Ancak Biz izin alarak Forumlarda yardım toplamak istiyoruz.Bunun için mutlaka izin alınması gerekiyor.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri