REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
14 sonuçtan 11 ile 14 arası

Konu: 2860 Sayılı Yardım Toplama Kanunu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet yapılan yardımın zemini yasal olduğu zaman daha garanti olur işler ama gerekli izinler alınmadan toplanan yardımlar her zaman için art niyetli kişilerin eline malzeme olur adam gider şikayet eder benden para istediler diye bi sürü tantanası olur ondan sonra ama kanuni olursa kimse bi şey yapamaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı umuter Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    evet yapılan yardımın zemini yasal olduğu zaman daha garanti olur işler ama gerekli izinler alınmadan toplanan yardımlar her zaman için art niyetli kişilerin eline malzeme olur adam gider şikayet eder benden para istediler diye bi sürü tantanası olur ondan sonra ama kanuni olursa kimse bi şey yapamaz
    evet haklısınız :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı banshee8831 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    iyide dostum bunu niye verdin şimdi.nerden çıktı bu?ne yani serkan abimiz bize yalanmı söylüyor.onun için bir yardım kampanyası başlatılmak üzere iken bunu vermen ona güvenmediğin anlamınamı geliyor?bence çok yanlış yapmışssın.sen yardım etmek istemiyorsan etme ama diğer insanlarıda yardım edecekken vazcaydırma:@
    Buradaki yazılanları siz yalnış anlamışsınız.Gönüllü olarak yardım etmek istiyorsanız.Serkan kardeşimizin hesabına istediğiniz kadar para yatırabilirsiniz.Bu konuda kısıtlama yok.Ancak Biz izin alarak Forumlarda yardım toplamak istiyoruz.Bunun için mutlaka izin alınması gerekiyor.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Konunun tartışılacak bir tarafı yok

KONU KAPANMIŞTIR..

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri