yazılım sorunlu olduğu için kaldırılmıştır
Teşekkur: 0
yazılım sorunlu olduğu için kaldırılmıştır
Konu master71 tarafından (18-03-2007 Saat 22:26 ) değiştirilmiştir. Sebep: yazılım sorunlu olduğu için kaldırılmıştır
güncel açılabilen şifreli kanallar yazılıma fixlenmiştir iyi seyirler.
Konu master71 tarafından (28-02-2007 Saat 02:40 ) değiştirilmiştir.
tesekkürler emeğine sağlık d+ caboyu bu yazılımla açtı
eline emeğine sağlık usta evet bendede hepsi açık gerçekten büyük iş.
Merhaba Ben Moly Benim Birtane Yumatu Mx Serisi Var Auto Tps Programini Yukledim Icine Kanaler Acildi Ama Her 5 Yada 10 Dakikada Yine Kilitleniyorlar Acilmasi Icin Satace Kanali Degistirmem Lazim Ama Benim Aradigim Daga Kilitlenmemesi Ozel Program Yani Cunki Benim Bacanagimda Baska Markali Bir Dekodoru Var O Gunde 1 Sefer Ayarlar Ondan Sonra Butun Gun Icin Acik Kaliyor Kanallar Tesekurler
degerli kardeşim seni üzdüğüm için özürdilerim senden, bi daha olmaz
Konu oksafer tarafından (01-03-2007 Saat 20:50 ) değiştirilmiştir.
gercekten özürdilerim
Konu oksafer tarafından (01-03-2007 Saat 20:51 ) değiştirilmiştir.
kim ne yazılımını vermio arkadaşım neden şikayetçisin. master 71 arkadaşımız yumatu bölümünde yumatu ile ilgili bir çalışma yapmış. Siz ne istiyorsunuz anlamadım. Nextin hangi modeli için ne arıyorsanız next bölümüne bakın. Nextin yazılımları ayrıca Koreden verilmektedir.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
çok üzgünüm.kardeş
Konu oksafer tarafından (01-03-2007 Saat 20:51 ) değiştirilmiştir.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri