Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
17 sonuçtan 11 ile 17 arası

Konu: Yumatu ıg serisi truman 28.02.2007 tps auto d+ cabo ok

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı oksafer Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben anlamam master 71 modelatorsan tüm cihazlara destek vermen gerekir

arkadaşım bak gerilimmi yaratmmaya çalışıyorsun sen moderatör olsan bütün cihazlara destek verebilecenmi elinin altında cihaz olacakki ve bu cihazların özelliklerini kullanım şekillerini bilecen desteği o şekilde vereceksin kulaktan duyma haberler veya başka yerlerden alınan bilgilerle destek verilmez. Kimsede de bütün cihazlar olamaz arkadaşımız ilgilendiği cihaz hakkında bilgi veriyor.

burda polemik yaratmıyalım sonucu hakkında forum kurallarına bakarsanız iyi olur. Birdahakisine gerekli uyarı yapılacaktır.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Konu oksafer tarafından (01-03-2007 Saat 20:52 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Konu oksafer tarafından (01-03-2007 Saat 20:52 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sayın master71 yazılım için teşekkür ediyorum .Daha öncede yardımınızı aldım,ancak d+ keyleri sıksık deyişiyor emu bu menüde kilitli herhalde yine keyleri elle güncelemek için ne yapmalıyız.selamlar saygılar.
    Konu mehmety tarafından (01-03-2007 Saat 12:29 ) değiştirilmiştir. Sebep: eksik kelime

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Dostum şuan elle olmuyor, ancak eski tarihli yazılımını atarsan elle girebilirsin, bence biraz bekle yeni yazılımlar çıkacak. Saygılar..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mehmety Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sayın master71 yazılım için teşekkür ediyorum .Daha öncede yardımınızı aldım,ancak d+ keyleri sıksık deyişiyor emu bu menüde kilitli herhalde yine keyleri elle güncelemek için ne yapmalıyız.selamlar saygılar.
    yazılımda hepsi d+tv cabo hepsini fikslemiştir.
    biz denedik çalışıyo sorunsuz sen biyerde hatamı yapıyorsun zaten birinci mesajda konu ile ilgili 28.02.2007 tarihli yazılım dosya belirtilmiştir.
    bütün keyler ve acılabilen kanalları eklemiştir.
    konuyu lütfen iyice araştırınız.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sayın mühtü ;ben şu an için sormadım d+ lar sık değiştiği için bu menüde elle *** girilmediği belirtmek istemiştim.cevabı akçayhalil verdi ,turumandan eski yazılıma dönüş yaparız bizde ,ayrıca master71'e de yazılım için de teşekkür ettim.kolay gelsin sağolun.

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri