REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: astra 23.5 ayar yardım!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart astra 23.5 ayar yardım!!

arkadaşlar ben karadeniz bölgesi sinopta oturuyorum. astra 19 u 85 lik çanakla sorunsuz izliyorum. acaba astra 23.5 i de alabilirmiyim buradan.. ve çanak ayarında yardımcı olabilecek ustalar varmı? çanak ayarı asra 19 a yakın yerlerde mi? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tomas57 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar ben karadeniz bölgesi sinopta oturuyorum. astra 19 u 85 lik çanakla sorunsuz izliyorum. acaba astra 23.5 i de alabilirmiyim buradan.. ve çanak ayarında yardımcı olabilecek ustalar varmı? çanak ayarı asra 19 a yakın yerlerde mi? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..
    bu canakla kesınlıkle alamssın cunku bu uydu turkıyeyı kapsamıyor ancak 3-4 metreyle ancak bu uydu avrupa beam anlayacagın ok saygılar.......

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ege bölgesindende izlenmezmi 23,5 de ki astra 3A

Kullanıcı Bilgi Menüsü

astra 3a 23,5 bu kanallari emu acilirmi ?????

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım boşuna uğraşma 90 lık çanakla Astra 3A uydusunu bulamazsın türkiyeden izlenmesi çok zordur..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

23.5 astrayı hiç aramayın..öncelikle çanak çapı asgari 2m olacak,doğuya gidildikçe çanakçapıda büyümektedir..birdiğeri bu uyduda seyredilecek primiere pakette bulunan (10türk kanal)liğ tv yayınını dijitürk bir duyumuma göre dijital yayınını durdurmuş ve yayınlara hd olarak devam ediliyormuş.hd recevier olmadığından dolayı kontrol etme imkanım yok fakat dijital olarak yayınları seyrediyordum...geriye kabel deutschlant yayınları kalıyor,bunlar ise emuda yok...
    CİMBOMLU

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hüseyin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    23.5 astrayı hiç aramayın..öncelikle çanak çapı asgari 2m olacak,doğuya gidildikçe çanakçapıda büyümektedir..birdiğeri bu uyduda seyredilecek primiere pakette bulunan (10türk kanal)liğ tv yayınını dijitürk bir duyumuma göre dijital yayınını durdurmuş ve yayınlara hd olarak devam ediliyormuş.hd recevier olmadığından dolayı kontrol etme imkanım yok fakat dijital olarak yayınları seyrediyordum...geriye kabel deutschlant yayınları kalıyor,bunlar ise emuda yok...
    aynen sana katılıyorum...

Ben Bulgarıstanın guneydoğ bolgesınden bu uyduyu ancak 180 canakla zor yakalıyorum...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hüseyin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yayın programlarına göre normal lig tv yayını buradan devam ediyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bursa dan 120 lik le astra 23.5 almazmı
    saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

seyreden arkadaşlardan alıntıdır
    avrupadan
    kabel yayınlar yerel yayınlardan d2 box cihazlarda emu ile açık.yerek yayın kastım kabloluda
    uydudan ise
    bazı hd cihazlarda açık
    1.katrein hd linux tabanlı
    2.vantage hd emu ile
    veya hd cihaza diablo cam ile açık
    avrupada hd cihazlar baya ucuzladı
    kabel destekli aramassanız full auto comag lar var 135 euroya kadar düşmüş

tr de tps yi verip 500 ytl ye satanlar var

alacak arkadaşlara
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ama bana kalırsa
    ali cihazları beklerim derim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri