REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: bilgisayarım arızalı

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart bilgisayarım arızalı

Arkadaşlar bir hafta on gündür benim bilgisayarda sorun var onun için pek foruma giremiyorum sorun bitince yine aranız'da olacam

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sorun ne muzo dostum yardımcı olmaya çalışalım..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı akcayhalil Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sorun ne muzo dostum yardımcı olmaya çalışalım..
    arkadaşım sorun ana kartta veya işlemcide bilemiyorum donma oluyor biryeri tıkladığın zaman zamanın da açmıyor kafasına göre takılıyor virüs den şüpelendik ama iki üç virüs proğramıyla tarattım olmadı en sonunda aldığım bilgisayarcıya götötürdüm onlarda İstanbula gönderdiler. bir aksilik olmassa yarın gelebilir.

Bilgisayar alırken aldığınız yer çok önemli servisi olması şart benim bilgisayarın garantisinin olması şart daha öncede arızalandı ana kart değişmişti
    Her şey için teşekkür ederim. :45: :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı muzo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım sorun ana kartta veya işlemcide bilemiyorum donma oluyor biryeri tıkladığın zaman zamanın da açmıyor kafasına göre takılıyor virüs den şüpelendik ama iki üç virüs proğramıyla tarattım olmadı en sonunda aldığım bilgisayarcıya götötürdüm onlarda İstanbula gönderdiler. bir aksilik olmassa yarın gelebilir.

Bilgisayar alırken aldığınız yer çok önemli servisi olması şart benim bilgisayarın garantisinin olması şart daha öncede arızalandı ana kart değişmişti
    Her şey için teşekkür ederim. :45: :45:
    üstat ya. senin bu bilgisayardan çektiğin ne allah aşkına neyse umarım en kısa zamanda sorunu halledersin.:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet sorun nedir dostum

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri