Teşekkur: 0
vatan bütündür kimse bölemez
amerika uşağı evren .milletim uyan
sana katılıyorum dostum![]()
daha nice amarikan uşakları var bu memlekette
bu sadece gorunen ayzberkin yuzeyi birde bunun altı var
ve nekadar aceba???
son bir notum:
bizler fudbol takaımı gıbı parti tutarsak...:49:
daha cok şeyler goruruz ve yasarız
Konu rexsi tarafından (03-03-2007 Saat 18:38 ) değiştirilmiştir.
sayın kenan evren beyefendi asıl fikrini gün yüzüne çıkarmış oldu
ve bizlerde insanların gerçek yüzlerini tanıma fırsatını bulduk.
eshef ve nefretle sayın evreni kınıyorum.
vatan müdafasını yapmak bizim boynumuzun borcudur her ne koşulda olursa olsun.
ihtiyarlık ne diyelim yavaş yavaş kafayı bozdu
türk milleti böylelerini besleyemez derhal emekli maaşı kesilsin...
Ülkemizi kiimler yönetmiş ve halen yönetmeye devam ediyor yazıklar olsun.
anlaşılan millet olarak hafızamız çok zayıflamış.bu zat-ı muhterem değilmiydiki ihtilal sonrası devrim komuta konseyi başkanı olarak şehir şehir gezerek 'değerli yurttaşlarım,nedir bu kavga,nedir bu ayrımcılık,hepimiz bir Allah a inanmıyormuyuz?sağ sol o bu ne oluyorki??hepimizin inandığı Allah tek ise bu kavga niye' diyerek yapılabilecek en büyük gaflardan birini yapmıştır.çünkü Türkiye Cumhuriyeti kurulduğu günden bu yana dini esaslar kullanılarak yönetilmemiştir.dolayısıylada ülkeyi düştüğü kaostan kurtarıp Türkiye Cumhuriyeti'ni bir arada tutmak için askeri darbe yapan ve darbenin sonrasıda halka dini öğeleri kullanarak sempatik görünmeye çalışan birinin bahsi geçen malum sözleri sarfetmesi çokta abuk subuk bi durum değildir zannımca.:46: :46: :46:
sevgili arkadaşım kenan evren in son tutumu ya satılmışlıktır yada bunaklıktır,katılırım.ama belirttiğin altını çizerek özellikle görüşlerini gaf olrak adlandırman bence gaftır sana saygılıyım.ama lütfen türk tarihini cumhuriyet rejimini vede bu milletn değerlerini bilelim. bilelimki bu asil milletin nasıl ayakta durduğunu anlayalım.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri