Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Galatasaray-Beþiktaþ maçý sizce ne olur??

Katýlýmcý sayýsý
42. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Berabere

13 30.95%
  • Galatasaray yener

18 42.86%
  • Beþiktaþ yener

11 26.19%
Sayfa 2/5 ÝlkÝlk 12345 SonSon
42 sonuçtan 11 ile 20 arasý

Konu: Gs/Bjk MaÇi sİzce Ne Olur Ankete katıl!!

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý serefguler Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    gecen yilki danisikli dovus maci olmayacagi kesin berabere biterse dostluklari devam eder herhangi birisi yenerse dusman kardesler olurlar
    gecen yýl ký mac danýsýklý dovus degýldý ký..hasan kabze o sekýlde 100 þut atsa anca 2 3 tanesý gol olurdu ve oldu.o kadar mesafeden ve macýn býtýmýne sanýyler kala o gol býr ayarlama olamaz.ve koskoca besýktas ne olursa olsun býr derbý macý rakýp takýma ýsteyerek vermez.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bence kesin Bjk kazanır inönü stadında bjk nin yenilceğini düşünmüyorum.Ayrıca Nobre nin gs ye boşu yok bu maçtada gol bekliyorum.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu maçın galibi dünden belli yıllardır olduğu gibi gs beşiktaşı yener beşiktaş feneri yener fenerde gs yi yener bu her zaman böyle olmuştur.bu yüzden bu maç galatasarayın

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Galatasaray

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bence berabere yada gs. alır

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý kralleo Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bu maçýn galibi dünden belli yýllardýr olduðu gibi gs beþiktaþý yener beþiktaþ feneri yener fenerde gs yi yener bu her zaman böyle olmuþtur.bu yüzden bu maç galatasarayýn
    hep öyle oldu ama inþallah bu sezonda durum deðiþir

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

inþallah bu maçý Beþiktaþ alcak..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bence bjk 4. yenilgisini alacak ve tigana gidecek

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý kralleo Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bu maçýn galibi dünden belli yýllardýr olduðu gibi gs beþiktaþý yener beþiktaþ feneri yener fenerde gs yi yener bu her zaman böyle olmuþtur.bu yüzden bu maç galatasarayýn
    dostum bu sefer farklý olacak bjk 3-2 alýr maçý benimde iþime gelir deðsusu
    selamlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý cengo Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Besiktasliyim ama hic farketmez yeterki berabere kalipta fenerin ekmegine yag surmesinler birinden biri yensin feneri sampiyon yapmasinlar yeter sirf aziz yildirim icin istiyorum bunu fenerli kardeslerin gucune gitmesin sakin kulupte problem yok baskan yaramaz.
    aslan dostum be aynen sen gibi düþünüyorum

Sayfa 2/5 ÝlkÝlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri