arkadaslar bu gün itibariyle yeni tarifeler açıklanacaktı bu konu hakkında biligsi olan var mı? ben telekomun sitesine baktım ama bir açıklaman göremedim.aylar önce 1 mart diye söylüyorlardı.
arkadaslar bu gün itibariyle yeni tarifeler açıklanacaktı bu konu hakkında biligsi olan var mı? ben telekomun sitesine baktım ama bir açıklaman göremedim.aylar önce 1 mart diye söylüyorlardı.
şu an bir gelişme yok
evet sözde 2007 adsl yılı olacak(!) ben açıklansa bile bizleri pek mutlu edecek bir tarife olacağını sanmıyorum.
bu gün 2 mart ve hala ortada adsl tarıfesı yok.işleri güçleri yalan..sizce nasıl bır tarıfe olur yorumlar? mesela 3 gb lımıtlı 1024 19 ytl olabılır..çok mu iyimser yazdım..
çok zor bence...
Alt yapıyı daha iyi bir hale getirsinlerde başka bir şey istemiyorum...bazen çoğu yere bağlanamıyor bağlansada iki sayfa sonra bağlantı kopuyor...sağlıklı problemsiz bir alt yapı yapsınlarda gerisi benim için sorun değil...sevgilerimle...
[QUOTE=mehmet;133037]hem hızlansın hem alt yapı iyi olsun hemde sınırsız 1024 15 ytl olsun[/QUOTE
belki çocuklarımız görebilir![]()
acaba? 15 ytl
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri