Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
19 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: 12.01.A5 ile TPS leri Auto alamiyorum,yardim lütfen

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart 12.01.A5 ile TPS leri Auto alamiyorum,yardim lütfen

selam

sunny 1030 usb siz cihazimi 12.03.A5 ten 12.01.A5 e cevirdim.Stream 12.01.A5 yazilimida yükledim,önce orjinal sunny 12.01.A5 yükledim ,sonrada mühendis modunda Stream 12.01.A5yazilimini yükleyip ardindanda kanal listesini yükledim.
    ushia kanalinda 2-3 dakika bekleyince aciyor ama sonra 2-3 dakika icinde tekrar donup kaliyor ve acmiyor,
    acaba su anda tps ler hala auto mu,eger auto ise benim auto seyredebilmem icin ne yapmam lazim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım saat ayarından oluyo 0.00 olacak ama 0.06 oluyo 0,00 olması için cihaza reset at ve kanal listesini yükle ve ayarları tekrar yap. sonra hemen çözüyo. benim de aynı sorunum vardı böyle yaptım ve kesinti olmadan izliyorum..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım *** bölümüne girip keyleri resetledinmi? Ondanda yapabilir..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende de aynı sorun var herşeyi yaptım ama hala aynı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

*** bölümünden keyleri load default yaptim,kanal kiliti acik konumda ama otomatik tps i actiktan 2 dakika sonra tekrar kayboluyor

Saat ayarini bir türlü beceremedim,14526:12 gibi sayilar var saat ayarinda 00:00 yapamiyorum saat ayarini.cihaza reset atmayi hic denemedim onu denedikten sonra gelismeleri tekrar paylasirim,
    cevaplar icin tesekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı keskinli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    *** bölümünden keyleri load default yaptim,kanal kiliti acik konumda ama otomatik tps i actiktan 2 dakika sonra tekrar kayboluyor

Saat ayarini bir türlü beceremedim,14526:12 gibi sayilar var saat ayarinda 00:00 yapamiyorum saat ayarini.cihaza reset atmayi hic denemedim onu denedikten sonra gelismeleri tekrar paylasirim,
    cevaplar icin tesekkürler
    makinayı resetle saat ayarı sıfır olur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı keskinli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    selam

sunny 1030 usb siz cihazimi 12.03.A5 ten 12.01.A5 e cevirdim.Stream 12.01.A5 yazilimida yükledim,önce orjinal sunny 12.01.A5 yükledim ,sonrada mühendis modunda Stream 12.01.A5yazilimini yükleyip ardindanda kanal listesini yükledim.
    ushia kanalinda 2-3 dakika bekleyince aciyor ama sonra 2-3 dakika icinde tekrar donup kaliyor ve acmiyor,
    acaba su anda tps ler hala auto mu,eger auto ise benim auto seyredebilmem icin ne yapmam lazim
    arkadaşım ilk önce yazılım yuklemeden p+p+p+1 tuşla cihazı resetle daha sonra kuru kafa bl 2.19v4 yukle ve arkadan stream 12.01.a5 yazılımı yukle ve kanal editör ilede kanal listesini yukle acacaktır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart tps 12 01 a5 yüklemeleri hk

Arkadaşlar 12 01 a5 ler günlerdir acık ben sorunsuz izliyorum sağ olsun memedim arkadaş tarif ettiği gibi yükledim acildiler bende sizin yaşadiğiniz sorunu yaşadım tarifi uyguladım acıldılet bol seyirler size

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kınık Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    makinayı resetle saat ayarı sıfır olur
    Benim de aynı sorun vardı.makinaya reset atınca saat 0.00 oldu ve düzeldi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

deneyelim bakalım şimdi neler olacak bir gün recever elimde kalacak ya hayırlısı

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri