Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 5/5 İlkİlk 12345
49 sonuçtan 41 ile 49 arası

Konu: Telstar 12 15.0 W derecedeki DMC paketi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı attraction Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben bu uyduyu ayarlamak istiyorum fakat karsıda ev çanağın öününü kapatıyor o yüzden hiç denemedim çok sinir oluyorum parabol çanak alsam olurmu acaba parabol çanak ofsete göre daha yukarıya bakıyor sanırım bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler..
    çanağı ayarlarken hispesat konumundaki gibi iyice yere yatırman gerekiyor..yani çanak türksat hotbirt veya autelsat w3'teki pozisyonundan şekil olarak önü zemine daha yakın..ayrıca elembi yukarıda arkadaşın birinin belirttiği gibi saat 4 konumunda...
    CİMBOMLU

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart ...

Arkadaşlar şu an itibari ile GoldMaster 11000, 20000, 30000 Serisinin 26-12-2006 yazılımı ile DMC paketini sorunsuz izleyebilirsiniz.

iyi seyirler
    Konu TEKNİSYEN101 tarafından (13-11-2007 Saat 19:03 ) değiştirilmiştir. Sebep: ..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

lnb ayarı hotbird ile aynıdır yer adana sinyal seviyesi %92 dir 90 cm parabol...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Fun 001 nat geo wild

teknisyen usta.ben telstar uydusunu dün ayarladım .ama natgeo wild kanalı ingilizce.kanalı tekrar tarattım degişen bişey yok.cihazım goldmaster 11400cım.bu kanalın ses pıdi nedir nasıl yaparım?
    saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Telstar 12, 15°W ( Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ) -New frequency for National Geographic Wild ( Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 11150.00MHz, pol.V (DVB-S SR:19275 FEC:3/4 SID:1002 PID:3201/3210 Ingılızce,3212 Hollandaca,3219 Lehce,3220 Macarca,3221 Türkçe,3226 Rusca- Cryptoworks).buldum bilgiyi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iki frekanstada acmıyo arkadaşlar bilen varmı cıhaz finest

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kurt7 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    iki frekanstada acmıyo arkadaşlar bilen varmı cıhaz finest
    Şuan itibarriyle k eyleri değiştiği için izleyemezsiniz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

DMC paketi için yeni şifreler hala yokmu arkadaşlar ?
    Eğer şifreler bulunamıyorsa yardımcı olun da çanağı başka uyduya çevirelim.
    teşekkürler..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Thor 2/3 e çevir :45:

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Konu wetin tarafından (05-04-2008 Saat 13:39 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 5/5 İlkİlk 12345

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri