REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: 12.03.a5 ten 12.01.a5 e dönüştüremedim, Acaba neden?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart 12.03.a5 ten 12.01.a5 e dönüştüremedim, Acaba neden?

Arkadaşlar merhaba;
    HW : 12.03.a5 olan Goldmaster 7400 cim 2 Mb cihazıma 12.01.a5 stream yazılımı atabilmem için, önce cihazı kapatıp, kurukafa yazılımını başarıyla yükledim. Sonra stream yazılımını kup 230 enginer modda yükledim. Sonra makinamın ana kartındaki 44 pinli yuvayı cim modüle bağlantı kuran kabloyu çıkararak modülü devre dışı bıraktım. Ve şemadaki gibi pinleri birbirleriyle birleştirdim. Cihazımı açtım. Stream menüsü gayet güzel geldi. Buraya kadar herşey normal. Fakat ne yaptım ettim, bir türlü yayın tarattığım ve sinyal seviyesini yüksek olarak gördüğüm halde yayınları bulamadı. Herşeyi denedim. Kanal kilidi, açık, vs. ayarlar tamam, fakat tarattığım zaman tp lerde sinyal olduğu halde yayın bulamadı. Acaba nerede hata yaptım.
    Birinci sorum bu.
    Gelelim ikinci soruma :
    Herşeyi iptal ettim. Tekrar kurukafa yükledim. tekrar 12.05.a5 yazılımını yükledim. Cam modül kablosunu taktım. cihazı açtım. Aynı şekilde tarattığım zaman sinyal var fakat yayın yine bulamadım. Yani cihazı eskiye döndürdüm fakat yayın bulamıyorum. Acaba sorun nerede?
    Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler..
    Konu sedatsert tarafından (27-02-2007 Saat 09:55 ) değiştirilmiştir.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

modul yazılımını yenıden at. all96 no av yazıorsa yukle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sedatsert Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar merhaba;
    HW : 12.03.a5 olan Goldmaster 7400 cim 2 Mb cihazıma 12.01.a5 stream yazılımı atabilmem için, önce cihazı kapatıp, kurukafa yazılımını başarıyla yükledim. Sonra stream yazılımını kup 230 enginer modda yükledim. Sonra makinamın ana kartındaki 44 pinli yuvayı cim modüle bağlantı kuran kabloyu çıkararak modülü devre dışı bıraktım. Ve şemadaki gibi pinleri birbirleriyle birleştirdim. Cihazımı açtım. Stream menüsü gayet güzel geldi. Buraya kadar herşey normal. Fakat ne yaptım ettim, bir türlü yayın tarattığım ve sinyal seviyesini yüksek olarak gördüğüm halde yayınları bulamadı. Herşeyi denedim. Kanal kilidi, açık, vs. ayarlar tamam, fakat tarattığım zaman tp lerde sinyal olduğu halde yayın bulamadı. Acaba nerede hata yaptım.
    Birinci sorum bu.
    Gelelim ikinci soruma :
    Herşeyi iptal ettim. Tekrar kurukafa yükledim. tekrar 12.05.a5 yazılımını yükledim. Cam modül kablosunu taktım. cihazı açtım. Aynı şekilde tarattığım zaman sinyal var fakat yayın yine bulamadım. Yani cihazı eskiye döndürdüm fakat yayın bulamıyorum. Acaba sorun nerede?
    Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler..

ilk başta yayın bulmaması pin lere cok iyi bak pin lerin biri temas etmesse yayın bulmaz geri ye dönüşümde pinleri iptal edip kuru kafa yükleyip 12.03.a5 yazılımını yükleyip dönüş yapacaksınız hiç bir sorun yok 2 cihazımıda 12.03.a5 ten 12.01.a5 yaptım test edilip verilmiştir bu bilgiler bilginiz olsun
    teşekkürler saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Pinleri ters takmışsın aynı hata bendede olmuştu.Resimdeki 1-2 görünümü ters 6adet pinle 5 adet pinin baglantı yerini değiştir.Olur.resimdeki pinyerleri doğru ama senin takarken tutuş şekli yanlış oldugundan yanlış takılyor 6 pin takarken sana bakacak 5pin dışarı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar teşekkürler. Sistemi geri almayı başardım. Sayın dünyanın dediğini yaparak all96 yükledim, sistem eski haline döndü.
    Stream yazılımı için tekrar denemede de sayın gürün ün dediğini yapacağım. Umarım başarırım. Fakat en büyük sıkıntım lehim yapmaksızın, pinlerin orjinalliğini bozmadan bu pinleri nasıl kısa devre yapacağım bayağı beni düşündürüyor. Sayın PRINCEOFPERSIA ile yaptığımız özelden görüşmede önerdiği kablo uçlarına küçük pabuç takarak yapmam yönündeki önerisini yapamıyorum. Çünkü bulunduğum şehirde böyle bir pabucu bulamadım.
    İlgi gösteren ve yardım etmeye çalışan arkadaşlara teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar, akşam sayın gürün ün dediği gibi yaparak (pinlerdeki uçların 6 sı bana bakan taraf, 5 i dışarıya şeklinde) stream menüsünü tekrar yükledim. Ancak aynı sonuçla karşılaştım. Yani yayın tarattığım ve sinyal seviyesini yüksek olarak gördüğüm halde yayınları bulamadı. Sonunda her şeyden vazgeçtim. Tekrar suny yazılımına dönmek için ters işlemleri yaptım. Suny olarak yayınları aldım. Akşam gayet güzel olarak yayınları izledim. Ancak sabah işe gelirken tv yi açtığımda tüm yayınlarda sinyal olduğu halde, no av yazarak görüntünün gelmediğini gördüm. Sabah sabah, tekrar sayın dünya nın dediği all96 yı yükledim. Fakat aynı şekilde no av çıktı. Ne yapacağımı bilmiyorum. Sadece şunu söyleyebilirim. Hem akşamki baktığımda, hem de sabahki baktığımda menüdeki CI modül seçeneğine girdiğimde ;
    1-CI modül takılı değil.
    2-CI modul takılı değil
    diye yazıyordu. Halbuki modülümün kablosu takılı ve all96 yüklediğim halde modülü görmeden akşam nasıl görüntü alabildim, Sabah niye alamadım. Çok ilginç bir durum.
    Akşam yayınlar aynı şekilde varken sabah nereye gitti bunlar?
    Cevap verebilecek arkadaşlardan, yapmam gerekenleri açık yazarlarsa sevinirim. Biraz acemilik var...
    Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sunny

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar benimde bir problemim var benimde usb li bir 1030 zum var bende anlatıldığı gibi cihazı 12.01.a5 çevirdim yannız sorunum şu türksat ve sirius uydularını güzelce tarıyo ve kanalları buluyo lakin horbit uydusunda sinyal olmasına ramen hiçbir kanal bulamıyo kanal listesinide kabul etmiyo bana bir yardımcı olurmusunuz nerde yannış yaptım veya daha ne yapabilirim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri