Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
23 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: forum bazı bölümlerinden faydalanamıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cinbo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    İşletim Sistemleri & Yazılım Ve Donanım
    Uyeliginize baktım o bölümde sorununuz görunmuyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

forumda herhangi bir bölüme girmek istediğim zaman üyeliğiniz aktifteştirilmemiştir diyor lütfen bi el atarmısınız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı duygusuz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    forumda herhangi bir bölüme girmek istediğim zaman üyeliğiniz aktifteştirilmemiştir diyor lütfen bi el atarmısınız
    Şu anda sorununuz yok olsaydı buraya yazamazdınız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aynı sorun bendede var aktivasyonumu gerçekleştirirmisiniz lütfen çünkü bazı bölümlerden faydalanamıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ozyuvam12 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    aynı sorun bendede var aktivasyonumu gerçekleştirirmisiniz lütfen çünkü bazı bölümlerden faydalanamıyorum
    aktivasyonunuz yapılmıştır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sayın ustam ben foruma üyeyim kullanıcı adımı ve şifremi girerek foruma girebiliyorum ama bazıyerlere giremiyorum yazılım veya softcam inderemiyorum aktivasyon uyarısı geliyor msnm den banagelen mailden girdim ama sorun devam ediyor

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aktivasyonunuz yapılmıştır..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ustalar bende rapidde sinir kaldirmaya girmek istedim yetkiniz engellidir gibi biseyler yaziyo lutfen yardim aktivasyonum olmadi galiba ama reklam maili aldim hotmailden rapidi gordum ve tikladim giremedi siteye giriyorum hosgeldiniz diyo fakat yetkisizmisim oyle diyo lutfen yetki verin banada

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ermanco Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ustalar bende rapidde sinir kaldirmaya girmek istedim yetkiniz engellidir gibi biseyler yaziyo lutfen yardim aktivasyonum olmadi galiba ama reklam maili aldim hotmailden rapidi gordum ve tikladim giremedi siteye giriyorum hosgeldiniz diyo fakat yetkisizmisim oyle diyo lutfen yetki verin banada
    Aktivasyonunuz yapılmıştır..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sayin yoneticiler bircok arkadaslar gibi bende ayni aktivasyon problemi yasiyorum
    lutfen yardimci olurmusunuz
    tesekkurler

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri