Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 2/3 ÝlkÝlk 123 SonSon
23 sonuçtan 11 ile 20 arasý

Konu: forum bazý bölümlerinden faydalanamýyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý cinbo Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Ýþletim Sistemleri & Yazýlým Ve Donaným
    Uyeliginize baktým o bölümde sorununuz görunmuyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

forumda herhangi bir bölüme girmek istediğim zaman üyeliğiniz aktifteştirilmemiştir diyor lütfen bi el atarmısınız

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý duygusuz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    forumda herhangi bir bölüme girmek istediðim zaman üyeliðiniz aktifteþtirilmemiþtir diyor lütfen bi el atarmýsýnýz
    Þu anda sorununuz yok olsaydý buraya yazamazdýnýz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ayný sorun bendede var aktivasyonumu gerçekleþtirirmisiniz lütfen çünkü bazý bölümlerden faydalanamýyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ozyuvam12 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    ayný sorun bendede var aktivasyonumu gerçekleþtirirmisiniz lütfen çünkü bazý bölümlerden faydalanamýyorum
    aktivasyonunuz yapýlmýþtýr

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sayýn ustam ben foruma üyeyim kullanýcý adýmý ve þifremi girerek foruma girebiliyorum ama bazýyerlere giremiyorum yazýlým veya softcam inderemiyorum aktivasyon uyarýsý geliyor msnm den banagelen mailden girdim ama sorun devam ediyor

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

aktivasyonunuz yapýlmýþtýr..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ustalar bende rapidde sinir kaldirmaya girmek istedim yetkiniz engellidir gibi biseyler yaziyo lutfen yardim aktivasyonum olmadi galiba ama reklam maili aldim hotmailden rapidi gordum ve tikladim giremedi siteye giriyorum hosgeldiniz diyo fakat yetkisizmisim oyle diyo lutfen yetki verin banada

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ermanco Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    ustalar bende rapidde sinir kaldirmaya girmek istedim yetkiniz engellidir gibi biseyler yaziyo lutfen yardim aktivasyonum olmadi galiba ama reklam maili aldim hotmailden rapidi gordum ve tikladim giremedi siteye giriyorum hosgeldiniz diyo fakat yetkisizmisim oyle diyo lutfen yetki verin banada
    Aktivasyonunuz yapýlmýþtýr..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sayin yoneticiler bircok arkadaslar gibi bende ayni aktivasyon problemi yasiyorum
    lutfen yardimci olurmusunuz
    tesekkurler

Sayfa 2/3 ÝlkÝlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 5 Kullanýcý var. (0 Uye ve 5 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri