Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
23 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: forum bazý bölümlerinden faydalanamýyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Muhahaha forum bazý bölümlerinden faydalanamýyorum

sayýn ustalarým ben forum kendi nick name mim ve þifremle girebiliyor fakat bazý yerlere girmek istediðimde uyarý penceresi çýkyor mesela en son wallpaperler ile ilgili konuyu açmak istedim fakat uyarý çýktý bu konuda yardýmcý olurmusunuz...

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

aktivasyonunuz olmadığı için yararlanamıyordunuz.. aktivasyonunuz yapılmıştır..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sayın yetkili forma kullanıcı adı ve şifremi girerek giriyorum. tüm sayfalara ulaşıyorum fakat forumdan dosya indirmek istediğimde indiremiyorum. Yetkiniz yok sayfası açılıyor.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý hakanenis Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    sayýn yetkili forma kullanýcý adý ve þifremi girerek giriyorum. tüm sayfalara ulaþýyorum fakat forumdan dosya indirmek istediðimde indiremiyorum. Yetkiniz yok sayfasý açýlýyor.
    aktivasyon mailini onaylamazsanýz yararlanamazsýnýz aktivasyonunuz yapýldu kolay gelsin

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Crashs

Alýntý tike® Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    aktivasyon mailini onaylamazsanýz yararlanamazsýnýz aktivasyonunuz yapýldu kolay gelsin
    ayný sorun bendede var rica etsem onaylarmýsýnýz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

aynı sorun için ben de yardım istiyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

aktivasyonlarınız yapılmıştır

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bazı yerlere girmek istediğimde uyarı penceresi çıkyor.bu konuda yardımcı olurmusunuz.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý cinbo Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bazý yerlere girmek istediðimde uyarý penceresi çýkyor.bu konuda yardýmcý olurmusunuz.
    Hangi bölümde

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ýþletim Sistemleri & Yazýlým Ve Donaným

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri