SÜper Vaadler Varya...![]()
dermi der![]()
arkadaşım sağolasın çok güldüm.....
valla en güzeli ajdarla ilgili olanlar.
heheheh özellikle türk yerine rus kızlar gelecek,kızlar teklif edecek ve ferrariler 1 ytl olcaklar tam bir ütopya![]()
Zamaninda Telsİm Hattimi KapattiĞimda 0.30 Ytl Bİ KÜsÜrat KalmiŞ Ve UnutulmuŞ...aradan 2 Yil GeÇmİŞ..bana Bİ Teblİgat Geldİ.. Borcunuz: 180 Ytl..ahaa..bİ AraŞtirdim Kİ...avkat Masrafi (cem Uzanin Yalakalari) GeÇmİŞ Zaman Borcu Faİzİ..kdw Sİ Tam 180 Ytl. Ben Bu Parayi Ödedİm..Ödedİkten Sonra Da İnternet Sİtesİnden Bunlarin Yedİ Ceddİne SÖvdÜm.benİm GÖzÜmde Hepsİ Hirsiz.bunlarin Allah Belasini Versİn..o GÜnden Berİ Hayatta Telsİm Hatti Kullanmadim Bİ Daha...benİm Gİbİ Bİnlerce KİŞİnİn Ahi Var Bu Hirsizlarda...İŞte Hazİn Son ...******..ya Raaabb Ne BÜyÜksÜn...!. Sen HerŞeye Kadİrsİn...hİÇ Kİmse Kİmsenİn Hakkini Yİyemez...kİmsenİn Ahi Kİmsede Kalmaz....!.
Konu Nakkus tarafından (04-03-2007 Saat 20:25 ) değiştirilmiştir. Sebep: kelimelerinize dikkat edin..!
14.üncü Aylık müjdeside var Emeklilere ustalar unutmayın hehehhheeee Belkim ilerde lazım olur... Kim istemezki! Hoca ne demiş göle yoğurt çalarken, YA TUTARSA........
Süper
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri