REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: Nokİa 66 80 İÇİn Yardim !!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Nokİa 66 80 İÇİn Yardim !!

arkadaşlar nokia 66 80 telefon kullanıyorum telefon 5 dakikada bir kendiliğinden resetleniyor (kapanıp açılıyor) format çektim olmadı fabrika ayarlarına aldım olmadı bu durumda ne yapabilirim acaba ilgilenirseniz sevinirim şimdiden teşekkür ederim...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hem telefona hemde hemde hafıza kartına format çek düze3lir eğer aynı pilden arkadaşından bulma imkanın varsa önce pil değiştirmeyi dene

Kullanıcı Bilgi Menüsü

pilden şüphelendim pilini değiştirdim olmadı aynı zamanda hem telefona hemde hafıza kartına format çektim aynı değişen hiç bir şey yok.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı dogan_gunes Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    pilden şüphelendim pilini değiştirdim olmadı aynı zamanda hem telefona hemde hafıza kartına format çektim aynı değişen hiç bir şey yok.
    o zaman bordda bir kırık vardır telefoncuya götürmeni tavsiye ederim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sorunu çözdüm teşekkür ederim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı dogan_gunes Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sorunu çözdüm teşekkür ederim
    peki sorun neredeymiş bizde öğrenelim başımıza gelirse bilelim faydalanalım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

virüs girmişti telefona servisine götürdüm adam battaryanın yuvasına bir cihaz yerleştirdi ve bilgisayardan format çekti yani kompile yeniledi sorun çözüldü

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri