REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
24 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: 2007 adsl tarifesi açıklandı mı?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart 2007 adsl tarifesi açıklandı mı?

arkadaslar bu gün itibariyle yeni tarifeler açıklanacaktı bu konu hakkında biligsi olan var mı? ben telekomun sitesine baktım ama bir açıklaman göremedim.aylar önce 1 mart diye söylüyorlardı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şu an bir gelişme yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı eraybal Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaslar bu gün itibariyle yeni tarifeler açıklanacaktı bu konu hakkında biligsi olan var mı? ben telekomun sitesine baktım ama bir açıklaman göremedim.aylar önce 1 mart diye söylüyorlardı.
    aylar önce televizyonda söylenmişti martta yeni tarifeler olacak diye ama bu gün martın 1 i hiçbir gelişme yok

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet sözde 2007 adsl yılı olacak(!) ben açıklansa bile bizleri pek mutlu edecek bir tarife olacağını sanmıyorum.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu gün 2 mart ve hala ortada adsl tarıfesı yok.işleri güçleri yalan..sizce nasıl bır tarıfe olur yorumlar? mesela 3 gb lımıtlı 1024 19 ytl olabılır..çok mu iyimser yazdım..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok zor bence...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alt yapıyı daha iyi bir hale getirsinlerde başka bir şey istemiyorum...bazen çoğu yere bağlanamıyor bağlansada iki sayfa sonra bağlantı kopuyor...sağlıklı problemsiz bir alt yapı yapsınlarda gerisi benim için sorun değil...sevgilerimle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo2

Alıntı TARANTİNO Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Alt yapıyı daha iyi bir hale getirsinlerde başka bir şey istemiyorum...bazen çoğu yere bağlanamıyor bağlansada iki sayfa sonra bağlantı kopuyor...sağlıklı problemsiz bir alt yapı yapsınlarda gerisi benim için sorun değil...sevgilerimle...
    hem hızlansın hem alt yapı iyi olsun hemde sınırsız 1024 15 ytl olsun

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

[QUOTE=mehmet;133037]hem hızlansın hem alt yapı iyi olsun hemde sınırsız 1024 15 ytl olsun [/QUOTE

belki çocuklarımız görebilir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı eraybal Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    belki çocuklarımız görebilir
    yok bizde görmek isteriz
    Konu Hakan Gül tarafından (03-03-2007 Saat 20:40 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri