Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
21 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: telekomun garibanlara kazýðý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart telekomun garibanlara kazýðý

telekomun garibanlara gizli kazýðý
    teleko gribanlarýn kullandýý hesaplý hatta verilen 100 kontür görüþmeyi 160 kontöre çýkrtýp iyi yapmýþ ibi görünmesini
    nde ötesinde bu görüþmeler gece saat22 den sabah 07 ye kadar geçerli yani herkes uykuda iken konuþma hakký veriyor

* %18 oranýnda KDV dahil, %15 oranýnda ÖÝV hariçtir.
    ** Ýl içi arama indirimleri pazartesiden cumartesiye 23:00 - 07:00 saatleri arasýnda, Pazar günleri tüm gün ve Resmi Tatil günlerinde geçerli olacaktýr.
    *** StandartHATT, HesaplýHATT ve YazlýkHATT ta geçerlidir.

Ücretsiz kontörler haftanýn her günü 22:00 - 07:00 arasýnda þebeke içi Ýliçi ve Ýllerarasý aramalarda kullanýlabilecektir.

StandartHATT ve HesaplýHATT ta ilgili ay içerisinde kullanýlmayan kontörler takip eden aylarda, YazlýkHATT ta ise ilgili yýl içerisinde kullanýlamayan kontörler takip eden yýllarda kullanýlamaz.
    **** HesaplýHATT ve YazlýkHATT tarife paketi müþterileri, çaðrý bazýnda taþýyýcý seçimi ve taþýyýcý ön seçiminden yararlanamazlar.
    HesaplýHATT’a geçiþler yýlda bir kere ile sýnýrlýdýr. Ayný adreste en fazla bir HesaplýHATT ve YazlýkHATT bulunabilir.
    *****YazlýkHATT sabit ücreti ve ücretsiz kontör miktarý yýllýk olarak verilmiþtir.

burdan ayrýntýlý inceleyebilirsiniz

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

tam rezillik bu ben gece gece ev telefonundan kımle konusacam kı cep telefonuı varken.zaten adsl olmasa bı dakıka acık tutmam.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

heralde insanların paralarını geceleyin 900 lü hatları aratarak almayı planlıyorlar.geceleyin aranabilecek başka bi yer varsa bilen bi müslüman evladı bana söylesin.

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ben şimdi telekomun musterı hızmetlerını arıyorum biraz kaptıracam kendılerıne ee bu satte orası aranır bu tarıfeyle...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

teşekkürler üstad iyi anlatmışsın ellerine sağlık

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

alıştık ustad kazıklara

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu tam bir lise üniversite öğrencisi tarifesi olmuş.genelde geceleri birbirleriyle sohbet eden sevgililer için uygun birşey ama yinede saçma.normal insan gece gece napsın telefonu

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ben ev telefonunu iptal ettim zaten kullanmıyorum vatandaşa anca kazık olur indirim olmaz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

tam anlamıyla sahtekarlık başka bir şey değil haram sıkkım olsun allah bir yerlerinden çıkarsın.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ben hala düþünüyorum fakat gece 22den sabah 07ye kadar arýyacak birini bulamadým bulan varsa banada söylesin

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri