REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
12 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: bilgisayar sorunu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Warn bilgisayar sorunu

benim arkadaşın pcsi hiç açılmıyor bios bile gelmiyor :49: monitör sorunu sandık başka monitörde denedik hiç görüntü yok ekran kartını başka pcde denedim rami denedim çalışıyor hardisk çalışıyor başka ne sorunu olabilir yardım edebilirmisiniz sorun ne olabilir ses geliyor bilgisayardan görüntü yokkk arkadaşın hardiskide takınca benim pcye mavi ekran gelip gidiyor kendi hardiskimi arkadaşın pcsine pcye takıyorum yine görüntü yok :49: :49: :49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Smileys Allgemein 087

aynı o srundan şu anda bi ksa yanımda tamir edilmeyi bekliyor arızasını bulunca burada sizinle paylaşırız veya bu arızayla bi bilgisi olan varsa muhakkak yardımcı olacktır kolay gelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mehmet Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    aynı o srundan şu anda bi ksa yanımda tamir edilmeyi bekliyor arızasını bulunca burada sizinle paylaşırız veya bu arızayla bi bilgisi olan varsa muhakkak yardımcı olacktır kolay gelsin

sağol paylaşımın için

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ekran kartını taktıgınız soketlerini ve ekran kartına gelen voltajları kontrol ediniz..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı lordlordleon Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    benim arkadaşın pcsi hiç açılmıyor bios bile gelmiyor :49: monitör sorunu sandık başka monitörde denedik hiç görüntü yok ekran kartını başka pcde denedim rami denedim çalışıyor hardisk çalışıyor başka ne sorunu olabilir yardım edebilirmisiniz sorun ne olabilir ses geliyor bilgisayardan görüntü yokkk arkadaşın hardiskide takınca benim pcye mavi ekran gelip gidiyor kendi hardiskimi arkadaşın pcsine pcye takıyorum yine görüntü yok :49: :49: :49:

hardisk, ekran kartı, rami kontrol ettiyseniz powsuply ve anakart kaldı benim fikrim anakarttandır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benim fikrimde :49: anakarttandır.
    Konu wetin tarafından (06-03-2007 Saat 15:37 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hepinize teşekkür ederim görüşleriniz için sonucu yazacam anakart deniyecem

peki sorun işlemcide olsaydı bios açılırmıydı peki arkadaşlar :49: :49: :49:
    Konu lordlordleon tarafından (06-03-2007 Saat 22:48 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı lordlordleon Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hepinize teşekkür ederim görüşleriniz için sonucu yazacam anakart deniyecem

peki sorun işlemcide olsaydı bios açılırmıydı peki arkadaşlar :49: :49: :49:
    bios sesi önem li kardeşim pc yi açınca nası ses veriyor

anakart veya powerdan yapar
    işlemci kolay kolay gitmez

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgisayarınızdaki arıza güç kagnagından veya ana kart üzerinde mikro sigorta dirençlerden kaynaklanıyor olabilir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

anakart gitmiş

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri