Karý-koca yataða giriyorlar, tansiyonlar yülseliyor,
seviþmeye hazýrlanýyorlar. Ancak kadýn durup dururken,
"Dur, caným istemiyor, sadece bana sarýl" diyor.
Adamcaðýz, "Neden?" diyor.
Karýsý: "Bir kadýn olarak sevgi ihtiyaçlarýmý anlamýyorsun" diyor
Adam, seviþemeyeceklerini anlýyor ve kadýnýn istediðini yapýyor.
Ertesi gün adam, karýsýný çok güzel bir maðazaya götürüp,
alýþveriþ yapýyor. Kadýn, 3 tane pahalý kýyafet deniyor ama karar
veremiyor.
Adam, karýsýna hepsini almasýný söylüyor. Sonra, $200'dan 3 çift
ayakkabý da alýyor..
Sonra, pýrlanta küpeler alýyor. Kadýn heyecanlanýyor, mutlu oluyor..
Kocasýnýn delirdiðini düþünüyor ama umurunda deðil, pýrlanta kolye de
alýyor.
Kocasý, "Kolye sevmezsin sen ama bunu beðendiysen, alabilirsin" diyor.
Kadýn zýplýyor, yerinde duramýyor mutluluktan. "Hazýrým, kasaya gidelim"
diyor kadýn.
Kocasý: "Hayýr hayýr hayýr bunlarý satýn almayacaðýz ki" diyor.
Karýsýnýn yüzü bembeyaz oluyor.
Kocasý: "Bunlara sadece sarýlmaný istiyorum![]()
Adam son derece sevdiði ve saydýðý karisinin 60inci yas gününde, önemli konuklarýný da davet ettiði parti için bir pasta ýsmarlamýþ.
Karadenizli pastaci:
"Üzerune ne yazmami istersinuz daa?" diye sormuþ.
Adam bir an dusunup:
"Yýllarca yoruldun ama inan daha mükemmelsin" yazýlsýn! Demiþ
"Peki, efendum pastanýn uzerune nasýl yerlestirelum ha bu yaziyu?"
"Ýki satýr halinde olsun, üstte 'Yýllarca yoruldun ama ' altta 'Ýnan daha mükemmelsin' seklinde olabilir."
Parti günü tüm davetlilerin önüne kývýlcýmlar saçan maytaplarla süslü pasta gelmiþ. Üzerinde aynen þöyle yazýyor:
''Üstte yýllarca yoruldun ama Altta inan daha MUKEMMELSIN!![]()
Adamin biri yolda bir gunluk bir civciv bulur. Kani kaynar beslemeye karar verir. Ertesi gün uçakla seyahat gereklidir. Civcivi havaalaninda koynuna saklar ve uçaga biner. Yeri bir rahibenin yanidir. Bir sure sonra civciv adamin koynundan asagilara kayar. Adam da civcivin rahat nefes alabilmesi için fermuarini açar ve civciv kafasini fermuardan disari cikarir. Bunu goren rahibe adama donerek soyle der :
-Afedersiniz bayim bu islerden fazla anlamam ama galiba yumurtalarinizdan biri catlamis.![]()
Sarhoþun biri üst baþ daðýnýk bir halde karakola gelir,araba anahtarýný göstererek komsere þöyle der:
-Komserim þu elimde gördüðünüz anahtar var ya,onun üstünde az önce arabam vardý,þimdi yok.Arabamý çalmýþlar!
Komser sarhoþa þöyle bir bakar...
-Sen önce kendine bi çeki düzen ver bakiyim þu haline bak. Devletin komseri önünde böyle fermuarý açýk durmaya utanmýyor musun?
-Sarhoþ pantolonun önünde açýk fermuara bakar ve þöyle der:
-Aha, karýyý da çalmýþlar![]()
Adamýn biri evinde çok güzel bir papaðan besliyormuþ... Adam her gün papaðanýný camýn önüne býrakýr iþe öyle gidermiþ. Papaðan da akþama kadar yoldan geçenleri izler, söylediklerini dinlermiþ. Bir gün gene papaðan camýn kenarýnda dururken aþaðýda eylem yapan gençler " Tek Yol Devrim" diye baðýrýyorlarmýþ.. Ertesi gün saðcý gençler eylem yaparken Papaðan " Tek Yol Devrim" diye baðýrmaya baþlamýþ.. Saðcýlar da evi taþlamýþlar... Yakýp yýkmýþlar.. Adam eve dönünce çok þaþýrmýþ ve olanlarý komþulardan öðrenmiþ. Papaðana ayný þeyi bir daha yapmamasýný söylemiþ. Bir sonraki gün solcular eylem yaparken papaðan saðcýlardan duyduðu "Milliyetçi Haraket Enngelenemez" sloganýný söylemeye baþlamýþ... Bu sefer solcular evi taþlamýþlar..
Adam eve döndüðü zaman bu sefer dayanamamýþ, papaðaný kümese atmýþ.. Kümeste.. Tavuklar: Ne oldu lan artiz?
Bütün gün öyle orda camda durup etrafa bakmayý biliyordun.. Papaðan: S...tirin lan ******lar... Ben sizin gibi fuhuþtan yatmýyorum.. Siyasi suçtan yatýyorum...!!!![]()
Doktorun biri yeni bir muayenehane açmýþ. Kapýya yazmýþ...
"Vizite ücreti 100 Dolar. Ýyileþtirmediðimiz hastaya beþ mislini geri veriyoruz..."
Vizite pahalý ama, doktor gerçekten doktor... Her gelen hasta iyileþip gidiyor... Doktorun ünü her geçen gün artýyormuþ...
Uyanýðýn biri doktora gidecek, iyileþmeyecek ve beþ misli parayý geri alacak ya, kapýyý çalmýþ...
"Doktor! Aðzýmýn tadý hiç yok... Öyle kötüyüm ki, hiçbir þeyin tadýný alamýyorum..."
Doktor... Adama þöyle bir bakmýþ, hemþireye seslenmiþ:
"Hemþire haným! Sekiz numaralý kutuyu getirin"
Hemþire adama uzatmýþ kutuyu, adam, bir kaþýk içindekinden yemiþ ve anýnda tükürmüþ...
"Ama Bu bok!!!!!"
Doktor sakin, "Evet! Ýyileþtiniz. Tad alýyorsunuz artýk.."
Adam, parayý ödemiþ sinirleri tepesinde gitmiþ... Aradan birkaç ay geçmiþ. büyük bir hýrsla yeniden kapýsýna dayanmýþ doktorun...
"Doktor bey, ben de hafýza kaybý baþladý... Herþeyi unutuyorum...!"
Doktor, adama þöyle bir bakmýþ yine, hemþireye dönmüþ,
"Kýzým, sekiz numaralý kutuyu getirir misin?" demiþ. Adam, hemen itiraz etmiþ,
"Ama, o kutuda bok var!"...
Doktor, "Doðru! Bakýn, hafýzanýz da yerine geldi!...."
Adam, aðlamaklý, hýrsla ödemiþ parayý çýkmýþ dýþarý... Kurmuþ da kurmuþ intikam planlarýný... Birkaç ay sonra..
"Doktor! Ben de iktidarsýzlýk baþladý... Durumum kötü, hiçbir þey yapamýyorum..."
Doktor adamý gözüyle þöyle bir inceleyip,
"Hemþire haným sekiz numaralý kutuyu getirir misin" diye seslenince, adam, tüm hýrsýyla, s............, seni de sekiz numaralý kutunu da..." diye baðýrmýþ..
Doktor gayet sakin, "Geçmiþ olsun! Artýk onu da yapabiliyorsunuz!!!!!!!!!![]()
Fakirce bir ailenin genç ve güzel kýzý akþam eve geç döner. Anne sorar:
Kýzým niye geç kaldýn? Üstündeki montu nereden buldun? Anne Türkanla dolaþtýk biraz havanýn karardýðýný fark etmedik. Gelirken kazý kazan aldýn biletime 40 YTL çýktý bende o parayla bu montu aldým. Bir zaman sonra kýz gene geç gelir. Anne 'Kýzým niye geç kaldýn? O elindeli telefonuda nereden buldun?' diye sorar. Aman anne sende çok soru soruyorsun sinemaya gitmiþtik onun için geç kaldým. Gelirken kazý kazan aldým biletime 500 YTL çýktý bende bu telefonu aldým. Anne bu sözlere inanmýþ görünür. Soðuk bir günde kýz evde sobayý ýsýnmak için iki bacak almýþ ýsýnmaya çalýþýrken anne içeri girer ve kýzýna þöyle seslenir; Kýzým sobaya o kadar çok sokulma Kazý Kazan Biletini yakacaksýn![]()
Bayan muhasebeciyle evlenmek gibi bir hata yapmýþ olan koca karýsýna dedi ki.
-Karýcýðým , bak evleneli bir sene oldu artýk bir bebeðimiz olsun istiyorum ne dersin?
-Haklýsýn ama þimdi bir bebeðimiz olmasýna karar verirsek dur bakayým
doðum ne zamana denk gelir....? Olmaz kesinlikle olmaz . Doðum
Aralýkta
olursa mahvolurum defter tasdikleri var . Mutlaka büroda olmam
lazým.
-O zaman bir dahaki ay denersek.
-Ya öðrenemedin þu iþi bir türlü Doðum ocak olursa yandým
demektir. Tam bu
yýlýn hesaplarýný kapatma dönemi, bir
de üç aylýk muhtasarlar
deli misin?
-E sonraki ay ?
-Yok olmaz ,Geçici vergi dönemi.
-Doðum mart'ta olsa ..
-Olllduuu, tam gelir vergisi döneminde dokuz doðururken bir de
çocuk
doðururuz on olur deðil mi?
-E nisan?
-Kurumlar Vergisi-üç aylýk muhtasar
-Yavv
-mayýs?
-Yine tutturamadýn, Geçici vergiler var yine ...
-Haziran 'da doðum yaparsan peki?
- Bak o olabilir iþte ama Temmuz da tam bebeðin en önemli bakým
zamanlarýna yine muhtasar dönemi denk geliyor..
-Tamamm yaaa yapma o zaman bebek falan.. Her ay dolusun .
-Týbbýn ilerlemesini bekleyelim bari ben doðururum baþka çare yok...![]()

Teþekkur:
Beðeni:
Alýntý

Yer imleri