@Volkan üstadım , kapatıp açtım yine olmadı, com bağlantısını yapamıyor , yarıya kadar gelip error veriyor.ve cihazın önünde err.o yazıyor. Başka ne deneyebilirim?
@Volkan üstadım , kapatıp açtım yine olmadı, com bağlantısını yapamıyor , yarıya kadar gelip error veriyor.ve cihazın önünde err.o yazıyor. Başka ne deneyebilirim?
ben denedim eroor oluyor hat veriyor nasıl olacak söylerseniz sevinirim
aşağıdaki orjianl yazılımı deneyin dosyanın içinde 2 tane ayrı yazılım var cihazınızn MDR ve MV serisine göre yüklemeye çalışın dosyanın içindeki yükleme programını kullanınız.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
@Volkan ustam, ben 2.81'i yükledikten sonra düzüstünden com bağlantısını da yapamıyorum.yarıya kadar gelip error veriyor.Yazılımdan mı yoksa dizüstünden mi kaynaklanıyor olabilir? Ayrıca yardımlarınız için çok teşekkürler.akşamın bu saatinde yoruyoruz sizi.
normal masaüstü bilgisayarda deneyin.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
Demir almak gelmişse zamadan meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan..
yazılımsaglammı.acele.cevap.saygılar
yazılım fake çıktı o yüzden kaldırıldı ben yükledim cihaz error hatasını verdi tekrar eski yazılımı yüklemek zorunda kaldım
Arkadaşlar goldmaster 14400 serisi için çıkan 2.81 mt yazılımı resimdeki gibi yükldiğiniz zaman hata vermiyor. bilgilerenize.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
yazılımı attığınız zaman kanallarınız gidiyor. tüm kanallar siliniyor. yapmanız gereken kanallların yedeklerini almak.
yazılım yüklendikten sonra
SMART CARD
RESET DATA
RESET ALL
yapıyorsunuz france kanalı üzerinde 51 sn (bu 2dk ve 5dk kadar oluyor) bekledikten sonra çözüyor.
Yazılımı dün akşam atmıştım ama bu yazılımda pek fazla bisey yok
kanallar 5 dk açılıyor tekrar şifreye giriyor
france 4 10873
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri