REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
23 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: 14400 CIM 2.81 MT Yazılım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

@Volkan üstadım , kapatıp açtım yine olmadı, com bağlantısını yapamıyor , yarıya kadar gelip error veriyor.ve cihazın önünde err.o yazıyor. Başka ne deneyebilirim?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben denedim eroor oluyor hat veriyor nasıl olacak söylerseniz sevinirim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aşağıdaki orjianl yazılımı deneyin dosyanın içinde 2 tane ayrı yazılım var cihazınızn MDR ve MV serisine göre yüklemeye çalışın dosyanın içindeki yükleme programını kullanınız.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

@Volkan ustam, ben 2.81'i yükledikten sonra düzüstünden com bağlantısını da yapamıyorum.yarıya kadar gelip error veriyor.Yazılımdan mı yoksa dizüstünden mi kaynaklanıyor olabilir? Ayrıca yardımlarınız için çok teşekkürler.akşamın bu saatinde yoruyoruz sizi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

normal masaüstü bilgisayarda deneyin.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Gazolin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    @Volkan ustam, ben 2.81'i yükledikten sonra düzüstünden com bağlantısını da yapamıyorum.yarıya kadar gelip error veriyor.Yazılımdan mı yoksa dizüstünden mi kaynaklanıyor olabilir? Ayrıca yardımlarınız için çok teşekkürler.akşamın bu saatinde yoruyoruz sizi.
    Birde yükleme proğramını açıp bağlantı yapmaya çalışmadan Upgrade Boot Loader yazan yere tıklayıp orjinal yazlımı seçip yüklemeye çalışınız...sevgilerimle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Gazolin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar yazılımı yükledim fakat err-o yazıyor.tekrar eski yazılıma dönmeye çalıştım ama com bağlantısı yarıya kadar gelip error veriyor ne yapmam lazım? yardımlarınız için şimdiden çok tşk.
    cıhazı arka anahtardan kapatın sonra box loaderi açın bir önceki yazılımı açın yani çalışan yazılımı yükleme pozisyonuna gelip ve cihazı arka anahtardan açın yüklemeye başlar kolay gelsin..
    Demir almak gelmişse zamadan meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan..

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazılımsaglammı.acele.cevap.saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazılım fake çıktı o yüzden kaldırıldı ben yükledim cihaz error hatasını verdi tekrar eski yazılımı yüklemek zorunda kaldım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar goldmaster 14400 serisi için çıkan 2.81 mt yazılımı resimdeki gibi yükldiğiniz zaman hata vermiyor. bilgilerenize.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

yazılımı attığınız zaman kanallarınız gidiyor. tüm kanallar siliniyor. yapmanız gereken kanallların yedeklerini almak.

yazılım yüklendikten sonra

SMART CARD
    RESET DATA
    RESET ALL

yapıyorsunuz france kanalı üzerinde 51 sn (bu 2dk ve 5dk kadar oluyor) bekledikten sonra çözüyor.

Yazılımı dün akşam atmıştım ama bu yazılımda pek fazla bisey yok
    kanallar 5 dk açılıyor tekrar şifreye giriyor
    france 4 10873

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri