REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
23 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: 14400 CIM 2.81 MT Yazılım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart 14400 CIM 2.81 MT Yazılım

Arkadaşlar Gm 14400 cım 2.81 Mt yazılım çıkmış deneyen var mı? TPS Auto diyor ama, ben daha denemedim.deneyen arkadaşlar varsa ve bilgi verirse sevinirim.saygılarımla

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Geçen günlerde yine bu 2.81 yazılımı verilmişti bir yerlerde...yükleyip denedim yazılım versiyonu dosyasında 2.81 yazmasına rağmen cihazda her nedense 2.77 olarak görünüyordu ve yazılım hiç bir şeyi açmıyordu...yani fakedi...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Üstadım bu linkteki ikinci sıradaki yazılım.Deneme şansın varsa , sonucu paylaşırsanız sevinirim.Şimdiden tşk.
    Konu TARANTİNO tarafından (07-03-2007 Saat 22:09 ) değiştirilmiştir. Sebep: Bazı arkadaşların sorun yaşaması nedeniyle link kaldırılmıştır...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Şu an malesef o model cihaz yok gelirse hemen denerim...sevgilerimle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şimdi yükledim cihaz hiç açılmıyor tamamen gitti ofd kısmında erro.0 yazıyor başka bir şey yok tekrar eski yazılımı yüklemeye çalışacam

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı dogan_gunes Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    şimdi yükledim cihaz hiç açılmıyor tamamen gitti ofd kısmında erro.0 yazıyor başka bir şey yok tekrar eski yazılımı yüklemeye çalışacam
    endişe edecek bir şey yok eski yazılımına döndüğünüzde sorun kalmıyacaktır
    usta cihazın mv serisimi ilk açılışta an yazıyorsa mv serisidir değilse bu yazılım uymaz yazılımda ayrıca yazılımı upgrade boot loader seçeneği ile yüklemelisiniz diye yazıyor..
    Demir almak gelmişse zamadan meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar yazılımı yükledim fakat err-o yazıyor.tekrar eski yazılıma dönmeye çalıştım ama com bağlantısı yarıya kadar gelip error veriyor ne yapmam lazım? yardımlarınız için şimdiden çok tşk.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Gazolin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar yazılımı yükledim fakat err-o yazıyor.tekrar eski yazılıma dönmeye çalıştım ama com bağlantısı yarıya kadar gelip error veriyor ne yapmam lazım? yardımlarınız için şimdiden çok tşk.
    pcyi yeniden başladın yüklemeyi tekrar deneyin. b

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar yardım edebilecek kimse yok mu?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tşk.bir de öyle deneyeyim

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri