Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: 12 01 a5 cihazda rgb de renkler bozuldu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart 12 01 a5 cihazda rgb de renkler bozuldu

mrb arkadaşlar kaon tabanlı 12 01 a5 cihaz kullanıyorum bugün televizyonu açtığımda renkler bozuktu cvbs ye getirince renkler düzeliyor rgb ye getirince renkler bozuluyor görüntü çok kötü oluyor birisi makinayı kurcalamış arızanın nerde olduğunu anlayamadım yardım edermisiniz arkadaşlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cıhazı resetleyın duzelır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

üzerindeki yazılım KAON yazılımsa rgb modunda renklerde değişiklik görülmesi normal.maviye yakın renkler yeşile doğru kaçıyor heralde.isterseniz resetleyin ama bu tamamen yazılımla ilgili diye düşünüyorum.çünkü KAON yazılımların menü rengiyle çok oynadı yazılımcılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok teşekkür ederim cevaplar için yalnız daha önce normaldi kaç seneden beri problem yaşamadım bugün oldu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bide cihazımda stream yazılımı var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cihazı bir resetleyin olmazsa kaon yazılımı ve ardından tekrar stream yazılımı yüklersiniz bu işlemleri yaparken kuru kafayı ilk yükleyin.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cihazı resetledim malesef düzelmedi birisi ben yokken televizyonu ve cihazı kurcalamış o yüzden böyle oldu televizyondan veya scart kablosundan olabilirmi acaba

Kullanıcı Bilgi Menüsü

olabilir scart kablonun girilerini kontrol edin eğrilen içine kaçan varmı diye olmazsa yazılım deneyin.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sorunu çözdüm scart kablosundanmış hepinize çok teşekkür ederim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri