51’inci Eurovision Þarký Yarýþmasý'nda Türkiye'yi temsil edecek olan Sibel Tüzün, ''Türk halkýndan oy desteði bekliyorum'' dedi.
Atina'da yapýlacak 51’inci Eurovision Þarký Yarýþmasý'nda Türkiye'yi temsil edecek olan Sibel Tüzün, Kemer Tekirova Rixos Otel'de verdiði konserde tatilcileri coþturdu.
Eurovision'da Türkiye'yi temsil etme görevinin kendisine verildiðini belirten Tüzün, yarýþma için üç þarký üzerinde çalýþtýðýný söyledi.
Þarkýlardan birinin hazýr olduðunu anlatan Tüzün, ''diðer iki þarký üzerinde çalýþmalarýmýz sürüyor. Görevin verilmesinden sonra 3-4 saat uykuyla çalýþýyorum. Hatta bu yoðunlukta bir de hastalandým. Boðazýmýn tahriþ olmasý nedeniyle iki gün boyunca evden çýkamadým. Ýlaç tedavisi gördüm. Þu anda iyiyim. Elemelerin yapýlacaðý Mayýs ayýna kadar yoðun bir çalýþma içinde olacaðým'' þeklinde konuþtu.
Yarýþmada TRT'nin isteði üzerine Türkçe þarký söyleyeceðini anlatan Tüzün, ''ancak tanýtým CD'lerimiz Ýngilizce, Yunanca ve Türkçe olacak. Yurtdýþýndaki tanýtýmlarda bu üç dilde sunulacak'' dedi.
Yarýþmada verilecek oylarýn dereceyi belirleyeceðine dikkati çekenTüzün, Türk halkýndan oy desteði istedi.
Alýntý cnnturk.com.tr

Teþekkur:
Beðeni: 

Yer imleri