Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: stream da otomatik arama

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart stream da otomatik arama

değerli arkadaşlarım sunny 8012 cihazıma stream yükledim.mükemmel çalışıyor ancak bir türlü otomatik arama yaptıramıyorum.Bunun bi yolunu bilen varsa lütfen açıkca yazsın kanalları tektek girmekten anam ağladı hepinize iyi çalışmalar:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım bende aynı cihaz var ve stream yazılımı yüklü menüye bas kanal aramaya gir hangi uyduyu taratacaksan üzerine gel ok tuşuna bas yanında çeltik işareti çıksın ardından kırmızı tuşa bas ve okeyle aramaya başlar. yalnız şebeke arama ile uydudan otmatik aratacaksan bu yazılmlarda mümkün değil hazır kanal listesi atman daha iyi olur.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kullanmadığın uydulardan birkaçtanesini sil otomatikte arıyo benöyle yaptım
    mülti falanda ok( 2gündür yook)
    Konu cemil-s tarafından (15-04-2007 Saat 14:33 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

otomatik araması biraz fitil edici ilk başlarda benide bayağı uğraştırmıştı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sayın volkan kardeş benim sorunum ise bir türlü kanal editörünü çalıştırmayı başaramadım acaba sorun nedir öğrenebilirmiyim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sevgili zorlu arkadasım hemco stream xsrem yazılı kanal editörünü kullan stream yazan devamlı 1db1 diye hata veriyor saygılarımla

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri