REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: disk bölme ile ilgili yardım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

disk bölme ile ilgili yardım

benim sorunum linux kumak istedim suseyi ama beceremedim neyse o esnada diskleri bölümlere ayırmıs (c) olan diskim (d) kullandığım.ayrıca adsız bir disk bölümü yaratmış oda 8.5gb lık c deki 55,8 gb d deki ise 46,2 gb bu d dekinden 8,5 gb baytlık bölümü almış ayrıca bilgisayarımı tıkladığımda sadece c ve d sürücülerini görüyorum adsız olan bölüm gözükmüyor.programlarlan denedim ama bir türlü beceremedim kullndığım program paragon partition manager 8,0 oda demo bana bu konuda yardımedebilecek arkadaşlara teşekkür ederim.resim li anlatım yada detaylı bir anlatım yapabilirseniz sevinirim.Böyle programları kullanmayı bilmiyorum.(120 gb )

şimdi ben bu 8,5 gbytlık' d nin içine nasıl geri çevirebilirim
    Konu baracuda tarafından (11-03-2007 Saat 04:13 ) değiştirilmiştir.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

temel olarak windows kurulum cd sinde bölümleme yapabilirsin
    bütün bölümleri sil sonra sonraseni yönlendiriyo kaç bölüme ayırmak istediğini belirtirsin el ile alanı girersin... burada bu işlemleri yaparsan 3.nesil programlara ihtiyaç yoktur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazdığım sırayı takip edersen hallederiz
    denetim masası-yönetimsel araçlar-bilgisayar yönetimi-depolama-disk yönetimi
    şimdi burada senin 8,5 gb lık yerel diskin üzerine sağ tuş yapıp biçimlendir de ve gelen pencerelerde yönergeleri sonuna kadar devam et,kolay gelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xpgenc Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yazdığım sırayı takip edersen hallederiz
    denetim masası-yönetimsel araçlar-bilgisayar yönetimi-depolama-disk yönetimi
    şimdi burada senin 8,5 gb lık yerel diskin üzerine sağ tuş yapıp biçimlendir de ve gelen pencerelerde yönergeleri sonuna kadar devam et,kolay gelsin

yöntem doğru ancak çok uztmışsınız bilgisayarıma sağ tıklayıp yönete gelince aynı arayüze ulaşabilir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

admin şifre koyma???*

bilgisayar açılışında admine şifre atama nasıl yapılır, bilgilendirir misiniz???

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı emrah333 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bilgisayar açılışında admine şifre atama nasıl yapılır, bilgilendirir misiniz???

denetim masası / kullanıcı hesaplarına geliniz parola koymak istediğiniz kulanıcıyı seçiniz parola oluşturma bölümünden kendinize parola oluşturabilirsiniz...kolay gelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kralleo &#231;ok teşekk&#252;rler, hi&#231; bilgisayar bilmeden kullana kullana &#246;ğrendim de, <bir de outlook a yahoo mynet ve hotmail i mesaj hesabı olarak oluşturmayı bilen varsa anlata bilir mi? (yani bilgisayar ya da internet a&#231;ılınca bu maillere gelen yeni postalar g&#246;r&#252;ns&#252;n?<)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri