arkadaşım kusura bakma rahatsız ediyorum yine... Ben dosyayı indirdim içindekini çıkarttım... Çıkan dosayanın uzantısı nedir? Bende adobe reader şeklinde çıkıyor ama açmıyor hata veriyor... teşekkürler....
arkadaşım kusura bakma rahatsız ediyorum yine... Ben dosyayı indirdim içindekini çıkarttım... Çıkan dosayanın uzantısı nedir? Bende adobe reader şeklinde çıkıyor ama açmıyor hata veriyor... teşekkürler....
arkadaşım inen dosyayı açmayacaksın imzamdaki linkte yükleme programlarında juno seirsi kanal editörü yani yükleme programı mevcut. Orda birde açıklamalar diye dosya vardır kanal listesini nasıl yükleyeceğin anlatılmıştır.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
Saolasin HerŞeyİ Hallettİmde Dİjİtalİ Bİlgİsayara BaĞladiktan Sonra Ne Yapacam Kisaca AÇiklarsaniz Sevİnİrİm... İlgİnİze TeŞekkÜrler...:49:
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Kanal listelerini en son ben güncelledim...kanal editörlerini tekrar dosyaların içine koyup göndermek biraz zamanımı alacağı ve zaten forumda yükleme proğramları adı altında kanal editörleri mevcut olduğu için...tekrardan dosyaların içine koymak gereği duymadım...güncel kanal listeleri bölümünde yükleme proğramlarınıda link olarak ekleriz...sevgilerimle...
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
teşekkürler...
arkadaşım kanal yüklemek içn tfd uzantılı dosyayı bulamadım...
slm arkadaşlar yine benbu multivision kanallarının veya ona benzer kanlların şifresi varmı yada yeni versiyonlarda açıyormu? bide kanal listeleri sürekli yenileniyor mu? teşekkürler......
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri