REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/4 1234 SonSon
37 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: 9400 hakkında bilgi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart 9400 hakkında bilgi

slm üstadlar ben bu işte yeniyimde... sormak istediğim sorular var...ben benim makinaya yeni kanallar yüklemek istiyorum ama bunu bilgisayarlada YAPIYORLAR SANIRSAM VE DAHA BENM BİLMEDİĞİM Bİ ÇOK ŞEYİ... ARA KABLOSUNU VE KULLANILAN PROGRAMI SORACAKTIM... ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mercan06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    slm üstadlar ben bu işte yeniyimde... sormak istediğim sorular var...ben benim makinaya yeni kanallar yüklemek istiyorum ama bunu bilgisayarlada YAPIYORLAR SANIRSAM VE DAHA BENM BİLMEDİĞİM Bİ ÇOK ŞEYİ... ARA KABLOSUNU VE KULLANILAN PROGRAMI SORACAKTIM... ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER....
    arkadaşım kullanılan kablo herhangi bilgisayarcı yada elektronikçilerden temin edeceğin rs 232 diye adlandırılan kablodur. kanal atma olayına gelince forumda goldmaster bölümünde kanal listesi mevcut. cihazın modelide önemli. 9400 diye başlık atmışsın.bu modelin 2 versiyonu var.9400 cı- 9400 vcı diye anılırlar.şayet daha basit olarak anlamak istersen cihazı ilk açınca ön panelde A 381 yazıyorsa 9400 cı (juno serisi) L581 le açılyorsa 9400 vcı (vulcano) serisi olarak adlandırılırlar.orda kanal taploları cihazına uyanı indir cihazla pc arasındaki bağlantıyı (rs 232 kablosuyla) kur kanal tablosunu yükleyebilirsin. kolay gelsin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aşağıdaki linkte kanal listeleri mevcuttur. Cihazınız VCI ise vulcano serisidir. sadece CI ise juno serisidir. yükleme için rs 232 kablo yeterlidir.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Volkan arkadaşım vermiş olduğun linkte belirtilen Juno ve Vulcano kanal listelerininde içinde bulunduğu dosyada kanal yükleme proğramları mevcuttur diye ifa edilmiş fakat ben göremedim...Bilmeyen arkadaşlar için uyarmak istedim.
    Saygılarımla,

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ozay_74 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Volkan arkadaşım vermiş olduğun linkte belirtilen Juno ve Vulcano kanal listelerininde içinde bulunduğu dosyada kanal yükleme proğramları mevcuttur diye ifa edilmiş fakat ben göremedim...Bilmeyen arkadaşlar için uyarmak istedim.
    Saygılarımla,
    nalalistelerini içinde normal de ben her zaman yükleme programlarını eklerim. yalnız bunlar güncellenirken başka yetkili arkadaşlarımızda koymayı unutmuşlar. KOnu en kısa zamanda düzeltilecektir.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    nalalistelerini içinde normal de ben her zaman yükleme programlarını eklerim. yalnız bunlar güncellenirken başka yetkili arkadaşlarımızda koymayı unutmuşlar. KOnu en kısa zamanda düzeltilecektir.
    İlginizden dolayı teşekkür ederim.

Saygılarımla,

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ozay_74 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    İlginizden dolayı teşekkür ederim.

Saygılarımla,
    bende ilginiz ve uyarınız teşekkür ederim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım dosyayı indiriyorum ama açmıyor, bi sorun mu var acaba....???

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mercan06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım dosyayı indiriyorum ama açmıyor, bi sorun mu var acaba....???

arkadaşım 9400 CI için yani juno serisi için olan kanal listesini indirdim ve çıkardım doya da bir problem yok. zipten çıkarırken nereye çıkardığını kontrol et. Yükleme programı için imzamdaki talimatlar ve programlada mevcuttur.

Sayfa 1/4 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri