REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/3 İlkİlk 123
30 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: D-Smart cihaz ve harici modül

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı TARANTİNO Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Malesef hiç sanmıyorum...ilk nedenide cihazları çok kötü...ve cihazın eder fiatı çok yüksek...ve izleteceği kanalların hiç bir garantisi yok...ileride kontöre hesabı paralı kanal izletecekler ve ilerisi için pek fazla ışık vermiyor...bence yine hüsran olacak bu aşkın sonu...
    nerde garanti varki bizde dt ye standart paket üye olmuştuk discovery için aha ne oldu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar d-smart ta kullanılan receiver ın çok kaliteli olduğunu söyleyebilirim isterseniz şu özellikleri bir bakın..fiyatının böyle olması normal değilmi?..
    200Mhz CPU
    • 32Mb NV-RAM
    • 8Mb Flash Memory
    • 56k v.90 dialup modem
    • 10/100Mbit Ethernet Port
    • Iki adet SCART bağlantısı TV ve VCR için
    • RCA bağlantı
    • RF Giriş ve RF Çıkış (uhf çıkış kanalı ayarlanabilir)
    • LNB Loopthrough
    • Gömülü NDS VideoGuard şifreleme sistemi
    • 1 adet nds kart yuvası
    • 1 adet modül yuvası
    • NDS MediaHighway Core işletim sistemi
    • NDS Java Engine (java tabanlı interaktif uygulamaları çalıştırmak için)
    • NDS Java EPG
    1. program rehberi (7 gün)
    2. program hatırlatıcı
    3. favori kanallar
    4. fta kanallar (türksat veya diğer uydulardan)
    5. otomatik kanal ekleme
    6. b-mail
    7. osd mesaj
    8. interaktivite
    9. interaktif oyunlar

Dizili olarak tüm ulusal kanallar, D- tematik kanallar + World fashion, Animal Planet, Discovery Channel, Movie Smart 1-2, Comedy Smart gibi yabancı kanallar olacaktır. Vizyon filmleri için, izle - öde seçeneği olacak bunun yanında İddaa, Altılı Ganyan, Sayısal Loto gibi oyunlar için interaktif kanallar yeralacaktır.
    diğer problemler yazılımdan kaynaklanıyor...ve nisan sonuna kadar uydudan yazılımları yüklenecek...kendini yenileme yapan tek receiver bence...pc den programlama yok ..direk uydudan yazılımlar iniyor..güzel değilmi?..ve bu bir dekoder değil yanlış anlamayın bu bir uydu alıcısı...nasıl istersen öyle kullan ama emu yok...olmayacakta..

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya arkadaşlar ben bu cihazın yazılımını yapan mühendislerin hepsini protesto ediyorum bunlar pyasada bulunan cihazlara bakmadılarmı hiç ilk defa uydu kulanan bi insan bile bu cihazı yutmuyo yav bukadar berbat yazılım yapılırmı reklamla filan bucihazı satamazlar herkes bilsin bunu piyasada süper kullanışlı cihazlar varken hangi akıllı insan alır bunu biz okadar cihaz sattık bunun kadar kullanımı zor cihaz görmedik.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar gördüğüm kadarı ile genelde doğmamış çocuğa don biçiyoruz.şöyle olacak böyle olacak diye.bence burada sorgulanması gereken ilerde ne olup olmayacağı değil gerçekten teknik açıdan bu kadar kuvvetli bir makinanın yazılımı nasıl bu kadar kötü olur.bunun üzerinde durmalı ve şikayetlerimizi burada dile getirmeliyiz.düşünün 2 megabayt flash belleğe sahip makinalarla neler yapılıyor.bu cihaz 8 megabaytlık flasha sahip.eğer üzerinde biraz durulursa bu cihazlar şov yapar ve bir numara olur.ben bu düşüncedeyim.bence yayıncı kuruluşu yazılımı güzelleştirme konusunda yönlendirmeliyiz.gerisi sonra bakılacak işler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet haklısın...ben 3 kere mail attım ve olumlu cevap yazdılar..merak etmeyin nisan ayının içinde 2 yazılım daha indiriliyor..ama bazı problemler varmış..halledilecek..hatta digiturk için one touch lnb yide menü ye ekleyecekler...biliyorlar sorunları ama her zaman olduğu gibi promlemler var..mühim olan en kısa zamanda atlatılması..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı maximusxx Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    değerli arkadaşlar bugüne kadar yaptığım bütün araştırmalardan ve okuduğum sayısız sorum sayfasından çıkardığım sonuç:
    d-smartın hedef kitlesi sizler değilsiniz yani evinde mevcut digital uydu alıcısı olanlar değil tamamen (diğer digital platform) üleyelerini çekmek için yapılmış bi olaydır (diğer digital platformun pastasını bölmek) Örnek benim evimde uydu alıcısı yoktu ve diğer kutuyu geri vermeyi düşünüyordum ve bir cihaz almam gerekiyordu bende gittim d-smartlı olanını aldım.
    2 yıldır üye olduğum diğer digital platform (ekopaket) geri verdim ve d-smar'ta geçtim. hiç de fena değil en azından benim için zaten diğer digital platformda hiçbir şey kalmadı izlediğim kanallar national geo ve wild onun harici inanın herşey d-smart ve uyduda var. bıktım para ödemeye her ay. binaya merkezi sistem çekilince hemen geri verdim. görüntü gayet iyi (özellikle akşam saat9 dan sonra cam gibi oluyo sebebini bilmiyorum) ekstra pek bişey aramıyorum zaten birkaç müzik, belgesel ve spor kanalı oldumu gerisi hepsi aynı emin olun sizi tatmin eder (sizi derken diğer digital platformun ekopaket kullananları kastediyorum). her ay 19 ytl ödemek zor gelmeye başladı. tek sorunum var ve işi bilen üstadlardan bana bu konuda yardımcı olmalarını diliyorum. SORUN: BABY TV
    2 yaşında oğlum var ve baby tv yi çok seyrediyordu. hotbırd uydusunda baby tv çıkıyor ama şifreli. bu işi nasıl hallederim. TEK KANAL BAŞKA İSTEMİYORUM VALLA. bu konuda tecrübe sıfır hatta -1.
    cihazım sunny d-smart uyumlu olandan. Modül alsak işe yayarmı veya hangisini almak gerekiyo + cihazda yazılım yükleyebilme diye bi özellik var ne işe yarar acaba (emu yazılımı yokmuş cihazda forumlarda okudum)
    saygılar sunarım
    d-smart şu hali = digitürk ekonomik paket
    diğer 18,90*12 ay=226,80 (havaya gidiyo)
    d-smart 315 ytl (6*52 ytl) vadeli fiyatı (kutu bizde kalıyo)
    yaptık hesabı aldık da bakalım evdeki hesap çarşıya uyacakmı (zaten alacaktım bi kutu olmuşken d-smartlı olsun dedim)
    bismillah.
    benim next cihazda baby tv cam gibi gösteriyor hotbirdden

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya emu olmaktan sonra ne işe yarayacak bu cihaz diğer uyduları seyredemedikten sonra

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı nurey Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    tamamen yanlış düşünce tv izlemek ücretsiz kontür olayı interaktif olaylar için
    Anlamadınız herhalde 400 YTL verince hali ile ücretsiz olsun bari.Var olan kanallar için birde extra ücretmi isteyecek.
    +

Bunun yerine alın 300 YTL ye İnpax,ya da atlanta 500 dsmartın ücretsiz dediği kanllardan kat kat daha fazlasını izleyin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar next 9500cıs -sa orion moduldeki yayını gösteriyor ama ysal karttı okumuyor buda sorun oluyor buna bir çösüm bulunursa iyi olur...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu konu çok eski biliyorum ama yinede yazıcam maximusxx arkadaşım baby tv konusunda neler yaptın buralardamısın hala

Sayfa 3/3 İlkİlk 123

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri