REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: yumatu-nextwave ????

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart yumatu-nextwave ????

Nextwave Yt 8600 Cı cihazıma yeni yazılım bulamadım bende yumatunun Yt 8000 yazılımını attım cihaz yumatuya dönüştü galiba!!! Sorun şu hotbird te kanal araması yapıyorum ama turksat uydusunda sinyal alamıyorum aldığım sinyal cok düşük ancak azertv yi buluyor. Başka cihazla denedim uyduda bi sorun yok. Bi de yumatu yada nextwave'nin en son yazılımını bulamadım yardımcı olursanız sevinirim!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Sonsuzluk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Nextwave Yt 8600 Cı cihazıma yeni yazılım bulamadım bende yumatunun Yt 8000 yazılımını attım cihaz yumatuya dönüştü galiba!!! Sorun şu hotbird te kanal araması yapıyorum ama turksat uydusunda sinyal alamıyorum aldığım sinyal cok düşük ancak azertv yi buluyor. Başka cihazla denedim uyduda bi sorun yok. Bi de yumatu yada nextwave'nin en son yazılımını bulamadım yardımcı olursanız sevinirim!!!

Arkadaşım öncelikle cihazını fabrika ayarlarına dön, peşinden cihazının lnb ve dirsekc ayarlarını yap ve aratmayı dene sanıyorum sorunun ortadan kalkacaktır.. Saygılar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı akcayhalil Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşım öncelikle cihazını fabrika ayarlarına dön, peşinden cihazının lnb ve dirsekc ayarlarını yap ve aratmayı dene sanıyorum sorunun ortadan kalkacaktır.. Saygılar...
    bi deneme yapayım... yardım için teşekkürler...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri