Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 7/12 İlkİlk 123456789101112 SonSon
115 sonuçtan 61 ile 70 arası

Konu: Stream BİN Uzantılı 15.03.2007 Tarihli TPS Auto Yazılımları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kardeşim bide 16.C0.91 i dene.sanırım o olur.
    16.00.a1 re 16.co.91 atmayın olmuyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kraluyducu17 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. bu linkteki softcamı kullan d+ tvcvabo ok softcam *** yukleme loaderı dosyanın icinde mevcuttur
    hocam mesele softcamde diil.sta 2 yazılımı açmıyor sorun bu.açan varsa söylesin bari.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet denedim.8400-sta açmıyor.8400-CI 12.C1.A5 açıyor.sta yazılımını kaldırsınlar bari.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sta 2 yazılımları nagra 2 desteklemiyor
    Dreambox 8000 HD PVR

Kullanıcı Bilgi Menüsü

üstat bendeki yazılım .17.3.2007 yazılımı idi şimdi yeniden yazılım attım yine noch yazıysı geldi kurukafa atmamıştım atsam olurmuydu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

stream menü varsa tekrar 219 atmanıza gerek yok direk yükleyebilirsiniz
    Dreambox 8000 HD PVR

Kullanıcı Bilgi Menüsü

stream yazılımı vardı üstadım neden böyle oldu şimdi tvbaktıgmda hiçbir kanal kalmamış tekrardan evegidince kanalları girmek gerekiyo ben hazır kanal listesi yükledim yine hiçbişeyok usta yainanın bıktık başka yazılımı atmaktan
    nerde sunny orajinal yazılımı hiçbişey olmuyordu cihazda tabi kafayı yedi zavallı
    yaktın bizleri koreliler
    duy sesimizi sunny derdimizebiçare
    saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı senol_30 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    stream yazılımı vardı üstadım neden böyle oldu şimdi tvbaktıgmda hiçbir kanal kalmamış tekrardan evegidince kanalları girmek gerekiyo ben hazır kanal listesi yükledim yine hiçbişeyok usta yainanın bıktık başka yazılımı atmaktan
    nerde sunny orajinal yazılımı hiçbişey olmuyordu cihazda tabi kafayı yedi zavallı
    yaktın bizleri koreliler
    duy sesimizi sunny derdimizebiçare
    saygılar
    arkadaşım bak ilk yazılımı attığında P+ tuşuna bassaydın kanllar geri gelirdi. Senn P+ tuşuna bas bakalım kanllar gelmesi lazım. Eğer gelmezse talimatlara göre hazır kanal listesini yükle tekrardan bak.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

üstat hazır kanal listesi hepsi okeymi
    bendeki çanklarda
    hispa
    hotbird
    sirius
    turksat
    var hepsi varmı acaba

Kullanıcı Bilgi Menüsü

biss bölümü düzenlenmiş yazılımlar eklenmiştir
    Dreambox 8000 HD PVR

Sayfa 7/12 İlkİlk 123456789101112 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 2 Kullanıcı var. (0 Uye ve 2 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri