REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 6/12 İlkİlk 123456789101112 SonSon
115 sonuçtan 51 ile 60 arası

Konu: Stream BİN Uzantılı 15.03.2007 Tarihli TPS Auto Yazılımları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu yazılımlarlarla astra 19 daki easy leri izleyemiyoruz... ustalara duyrulur...!!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Fun 001

yaw birisi şu hazır kanal listesi nasıl yüklenir anlatabilirmi??ben bildiğim biçimde yaptım ancak işe yaramadı.sadece kendi içindeki frekanslarını tarıyor cihaz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yaw birisi şu hazır kanal listesi nasıl yüklenir anlatabilirmi??ben bildiğim biçimde yaptım ancak işe yaramadı.sadece kendi içindeki frekanslarını tarıyor cihaz.
    önce suuny kanal editörünü bilgisayara kur sonra kur sonra stream editörünü acarak kanal bilgisini yükleyeilirsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler 16.00.A1 için 16.80.91 mi yüklenecek
    Sunny 7010 D (Stream 16.80.91)
    16.00.A1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kınık Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    önce suuny kanal editörünü bilgisayara kur sonra kur sonra stream editörünü acarak kanal bilgisini yükleyeilirsin
    sağolasın kardeş ilgilendiğin için.yaptığım hatayı farkettim.herşey sorunsuz şimdi.:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı olesker Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yükleyebilirsin ama bazılarında yükledikten snra halt diye bir yazıcıkıyor denemekte fayd var olmazssa başka yazılım atarsın düzelir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı olesker Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kardeşim bide 16.C0.91 i dene.sanırım o olur.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Warn Bm-8400 Sat 2 Yazilimi Hİspasat'i AÇmiyor.

D+ ve Tv Cabo keylerini yazdım ama cihaz açmıyor.bilgisi olan cevap versin lütfen.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. sunny kaon kanal yükleme ile aynıdır linkde yükleme talimatı var Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

D+ ve Tv Cabo keylerini yazdım ama cihaz açmıyor.bilgisi olan cevap versin lütfen.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. bu linkteki softcamı kullan d+ tvcvabo ok softcam *** yukleme loaderı dosyanın icinde mevcuttur

Sayfa 6/12 İlkİlk 123456789101112 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri