volakan usta ben cihazıma daha böyle bir yüklemeyi yapmamışım ayrıca daha öncede memedim ustaya danıştım ve bilgileri harfien yazdım ve yazılımın şu an için geceleri of denildi eğer sorunsuz çalışacaksa yükleme ve tavsiye ediyorsan yok kalsın günlük verilen dosyaları yükleyeyim diyorsam saygım var düşünceni istiyorum cihazım at 7010dcız 12/01/a5
Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Stream BİN uzantılı 15.03.2007 TPS Auto Yazılımları..

Yazılımlar Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ile Enjinner Modda yüklenecektir.

KUP 230 ile Enjineer Modda yükleme Talimatı için Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. bakınız.

Cihazında başa marka yazılım olan arkadaşlar yazılımdan önce Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. (Loader 219v4) 'yı yüklesinler. Ardından Streamyazılımını yükleyebilirler.

Yazılımı yükledikten sonra size tavsiyem yazılımın iyi çalışması için cihazı resetleyiniz. Cihazı resetledikten sonra STREAM Kanal EDİTÖRÜ ile HAZIR kanal listesi yükleyiniz.

Stream Kanal Editörünü Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. alabilirsiniz.
Stream Güncel Kanal Listesini Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. alabilirsiniz.

Kanal listesini yükledikten sonra SRI-MAVİ-YEŞİL-MENÜ tuşalarına sıra ile basarak *** menüsüne giriniz ve ardından Sarı tuşa basın vew ok tuşuna basark keyleri resetleyin. Keyleri resetledikten sonra MENÜ-SİSTEM AYARLARI'na giriniz ve burdan Kanal Kilidini açık konuma alınız. Ayrıca Zaman ayarı +00 olacaktır.

YAZILIMLARIN AUTO AÇMASI İÇİN YAPMANIZ GEREKENLER
*Tps kanallarının güncellemesinin çalışması için cihazınızı 10873 27500 V frekansındaki USHIAIA TV kanalI üzerinde 2 dk bekletin..
Cihazınızı güncellemek için her gün bu işlemi tekrarlayın

BİSS BÖLÜMÜ DÜZENLENMİŞ YAZILIMLAR EKLENMİŞTİR