REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
14 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Gm 14300cı-14400cim Mv ve Mdr 2.82 Yazılımları

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Gm 14300cı-14400cim Mv ve Mdr 2.82 Yazılımları

Yazılımlar tarafımca denenmemiştir...yükleyen kişiler ab sat ları açtığını belirtiyorlar...
    Cihazınızın menü görünümü değişebilir...yazılımı yükledikten sonra emuyu aktif yapıp keyleri resetleyiniz...Hotbird uydusunda 10873 v 27500 frekansındaki kanallar üzerinde bekleyiniz...yükleme proğramı için Şeref üstada Teşekkürler...
    Konu TARANTİNO tarafından (14-03-2007 Saat 21:32 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler üstad.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Gm 14300cı-14400cim Mv-Mt yazılımını az önce denedim...ingilizce loaderle yüklendiğinde error0 problemi oluşuyor...bu yüzden Şeref üstadın Türkçe boxloaderiyle yazılımı yükleyiniz...sorun yaşayanlar boot loaderden yazılımı seçip cihazı arka anahtardan kapatıp açarak yazılımı yükleyebilirler...yazılım yüklendi keyler resetendi...ama 5-10 dak. absat kanallarının üzerinde beklememe rağmen açılmadı...bilginize sunulur...sevgilerimle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar ben yazılımı denedim. Kanal bilgilerinizin yedeğini alın yoksa kanalların hepsi siliniyor. Yazılımı yükledikten sonra *** bölümünü aktif yaptım (9999) ve TPS PAKETİ AUTO saniyede çözülüyor.
    ABSAT PAKETİ YOK

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Konu pchastası tarafından (14-03-2007 Saat 22:55 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ellerine sağlık Tarantino usta. Çalışmalarında başarılarıyın devamını diliyorum.
    Saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ellerinize sağlık aekadaşım

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hocam.2.82.yükledim.fılaşayazdıktansonra.error.diyorcıhazkitleniyor.aceleyardım

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yayla44 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hocam.2.82.yükledim.fılaşayazdıktansonra.error.diyorcıhazkitleniyor.aceleyardım
    Error0 mı diyor...şayet o hatayı veriyorsa...yukarıdaki ilk mesajda verilen yükleme proğramıyla boot loader yükselt yazan yere tıklayıp yazılımı seçip cihazı arka anahtardan açınız...mv yazılımı yüklerseniz ve eski klasik menüsü varsa bu yazılımda menünüz değişir...sevgilerimle...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hocam.2.82.14400.depirileri.donduruyor.not.19.derecede teşkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazılımı yükledim TPS ler ve Multiler tamam
    Fakat eski yazılımda CNN açıktı şimdi gitti
    yinede teşekkürler

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri