REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: çöp kutusu yardım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çöp kutusu yardım

arkadaşlar çöp kutum çalışmaktan vazgeçti üzerini tikladığımda kararıyor ve kalıyor hiçbir işlem yapmıyor yardımlarınız için şimdiden teşekkürler kullandığım sistem XP PRO
    Konu ayran tarafından (03-12-2009 Saat 22:45 ) değiştirilmiştir. Sebep: yardım,acıl sorun vs..benzer başlık konu kilitlenir.!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı leventizmir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar çöp kutum çalışmaktan vazgeçti üzerini tikladığımda kararıyor ve kalıyor hiçbir işlem yapmıyor yardımlarınız için şimdiden teşekkürler kullandığım sistem XP PRO
    Geri Dönüşüm Kutusu simgesine sağ tuşu tıklayarak açılan listeden ÖZELLİKLER'i açarsanız, Çöp kutusunu konfigüre edecek ayarlara ulaşabilir ve gerekli değişiklikleri yapabilirsiniz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

olmassa bence sistem geri yükle yap derim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cevaplar için teşekkürler ama şimdi masa üstünde bile yok kayıt drfterinden de uğraştım ama olmuyor geri yükleme yaptım oda olmadı ama gizli klasörleri göster diyince masa üzerinde beliriyor her yolu denedim ama nafile format atmakta istemiyorum aklınıza başka bir şeyler gelirse yardımlarınızı bekliyorum saygılar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri